Kővári Petra új könyvet vett fel!
Kővári
Petra
2018-04-19 19:54:13
Lányom nélkül soha

Kővári Petra új könyvet vett fel!
Kővári
Petra
2018-04-19 19:31:09
Minden minden
Nagyon ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónőm, Carla van itt velem. Aztán egy napon egy költöztető cég teherautója áll meg a szomszéd ház előtt. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom őt. Magas, vékony, és csak feketét visel... ...

Kiss Boglárka elolvasott egy új könyvet!
Kiss
Boglárka
2018-04-19 16:13:30
A hullámok gyermekei III. - A vízi takácsok
Hatalmas őrlőáram kavarog a Karib-tengeren. Az úszó város, Aelenium még ellenáll. De a morducok seregei egyre közelednek. Aelenium körül bezárul a kör.

Csak a hullámok gyermekei tudják feltartóztani a pusztulást: Jolly és Munk lemerülnek az őrlőáram gyökeréhez. Miközben a barátaik Aeleniumban veszik fel a harcot, ők ketten a tenger mélyén indulnak vándorútra. Útjuk bizarr sziklalabirintusokon és tűzhányógödrökön át egy elsüllyedt város romjaihoz vezet. Itt rátalálnak egy lányra, Ainára, aki évezredek óta a tengerfenék foglya. Egy mélytengeri árok sötét mélyén találkozik a két kagylómágus, hogy megvívják utolsó csatájukat. ...
Véleményem:
A második rész után alig vártam, hogy végre a harmadik is a kezem közé kerüljön, annyira kíváncsi voltam, hogy vajon milyen lezárást találtak ki a történet végére. És hát nem csalódtam. A két sille útja feszültséggel teli, és bár éreztem, hogy Ainával nem minden oké, de nem gondoltam volna, hogy az, aki.
Az Aeleniumért folytatott csata nagyon izgalmas, de Jasconiust nagyon sajnáltam, bár ez várható volt. A boszorkányos faféregről meg nem mondtam volna, hogy valami más szerepet is kap, de nagyon jól ki lett találva.
Griffin izzó haragja a végén a veszteségei miatt nagyon valóságos, és elég meggondolatlan, de jól illett a képbe. Nagyon tetszett, remélem legközelebb is kerül a kezembe ilyen olvasmány! :)

Kiss Szilvia új könyvet vett fel!
Kiss
Szilvia
2018-04-19 11:42:32
A halál zsoldjában
A nagy sikerű akcióregény hősei - a halál zsoldosai - kommandósok. A komor David Chennes, a kivételes képességű fiatal nő, Tania Tiller, az indián Sacha, a pusztítóan verekedő Liu és a többiek. De a halál zsoldosa a bérgyilkos Csen King és Cassagne, a terrorista vezető is. Összeesküvők, álomfutók, katonák, politikusok. Ők csapnak össze a regényben. A fordulatos történet izgalmait egy bontakozó szerelem és az ötletesen beleszőtt bűnügyi szál is fokozza, nem kevés meglepetést tartogatva az olvasó számára. ...

Kiss Szilvia új könyvet vett fel!
Kiss
Szilvia
2018-04-19 11:41:30
Trust in me – Bízz bennem
A NEW YORK TIMES sikerlistás írónőjének legújabb könyve, a VÁROK RÁD folytatása úgy mutatja be Cam és Avery forró románcának történetét, ahogyan korábban soha nem olvashattunk róla… teljes egészében Cam szemszögéből mesélve el a történteket.

Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e szeleburdi és izgalmas csaj körül forog.

Averynek megvannak a saját titkai, amelyek nem engedik, hogy akár önmagának is bevallja, milyen mély érzelmekkel viseltet Cam iránt. Vajon mit kell tennie Camnek ahhoz, hogy áttörje a falat, és elnyerje Avery bizalmát? Vagy az is lehet, hogy továbbra sem lesz képes közel kerülni Averyhez, és elveszti az esélyét, hogy ...