Kiss Szilvia új könyvet vett fel!
Kiss
Szilvia
2018-04-19 11:42:32
A halál zsoldjában
A nagy sikerű akcióregény hősei - a halál zsoldosai - kommandósok. A komor David Chennes, a kivételes képességű fiatal nő, Tania Tiller, az indián Sacha, a pusztítóan verekedő Liu és a többiek. De a halál zsoldosa a bérgyilkos Csen King és Cassagne, a terrorista vezető is. Összeesküvők, álomfutók, katonák, politikusok. Ők csapnak össze a regényben. A fordulatos történet izgalmait egy bontakozó szerelem és az ötletesen beleszőtt bűnügyi szál is fokozza, nem kevés meglepetést tartogatva az olvasó számára. ...

Kiss Szilvia új könyvet vett fel!
Kiss
Szilvia
2018-04-19 11:41:30
Trust in me – Bízz bennem
A NEW YORK TIMES sikerlistás írónőjének legújabb könyve, a VÁROK RÁD folytatása úgy mutatja be Cam és Avery forró románcának történetét, ahogyan korábban soha nem olvashattunk róla… teljes egészében Cam szemszögéből mesélve el a történteket.

Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e szeleburdi és izgalmas csaj körül forog.

Averynek megvannak a saját titkai, amelyek nem engedik, hogy akár önmagának is bevallja, milyen mély érzelmekkel viseltet Cam iránt. Vajon mit kell tennie Camnek ahhoz, hogy áttörje a falat, és elnyerje Avery bizalmát? Vagy az is lehet, hogy továbbra sem lesz képes közel kerülni Averyhez, és elveszti az esélyét, hogy ...

Szalóky Diána elolvasott egy új könyvet!
Szalóky
Diána
2018-04-16 22:03:25
Az elnökasszony
Erzsébet Fenevadova, a szőrös fülű bajszos polihisztor, díva és szupermodell az ország legbefolyásosabb bundása. Igazi véleményvezér macska, akinek útmutatásaira szomjazik a nép. Napi huszonkét órás alvása és egyéb bokros teendői mellett ezért szakított időt arra, hogy lediktáljon egy újabb remekművet első számú szolgájának, Gergelynek.

Erzsébet nem rejti véka alá a véleményét. Legyen szó bármiről, bátran osztja az észt, és minden szava azt bizonyítja, hogy joggal pályázik az elnökasszonyi posztra. Nála ugyanis nincs tökéletesebb lény e földtekén.
A könyvben lerántja a leplet minden két- és négylábúról: megismerhetjük a menhelyről kukázott félszemű albínó macska eltitkolt múltját, de bepillantást nyerhetünk Erzsi féltve őrzött magánéletébe is.
A könyv Erzsi rendkívüli képességeiről is tanúskodik, melyet rajongói nem egyszer versben is megénekelnek:

"Ha ...
Véleményem:
Már az előző kötetet, a Puszi, Erzsi!-t is imádtam, és ez is zseniális lett. Leültem olvasni, és nem tudtam letenni, míg a végére nem értem. Közben hangosan nevettem, és a legjobb részeket a férjemnek is felolvastam - aki nem mindig értette, hogy én ezen most mit találok olyan nagyon viccesnek :)
Tetszik a cinikus stílus, a sokszor nem is burkolt politikai utalások, ahogy Erzsi görbe tükröt tart, amibe sokaknak nyilván fáj belenézni.

Szalóky Diána elolvasott egy új könyvet!
Szalóky
Diána
2018-04-16 21:57:09
A megtévesztés foka
Amikor a NASA egy bámulatosan ritka tárgyra lel az Északi-sark jégtakarója alatt, a hibát hibára halmozó űrkutatási ügynökség végre diadalról adhat hírt, amelynek messzemenő következményei lesznek a NASA jövőjét és a közelgő amerikai elnökválasztás kimenetelét illetően. A lelet valódiságát ellenőrizendő a Fehér Ház Rachel Sexton hírszerzési elemzőt hívja segítségül. Rachel a szakértők - köztük a karizmatikus tudós, Michael Tolland - társaságában a sarkvidékre utazik, és valami hihetetlenre bukkan: egy tudományos csalás bizonyítékaira, egy merész bűvészmutatványra, amely, ha kiderül, az egész világot megoszthatja. Ám mielőtt figyelmeztethetnék az elnököt, Rachelt és Michaelt orgyilkosok veszedelmes csapata támadja meg. Sivár és életveszélyes vidéken kell menekülniük, és egyetlen reményük a túlélésre, ha kiderítik ki áll a mesteri terv mögött. A megoldás mind közül a legdöbbenetesebb hazugság.< ...
Véleményem:
Szeretem előre kitalálni a történetek végét. Dan Brown könyveiben nagyon jó, hogy szinte a végsőkig fenn tudja tartani az izgalmat, nem adva meg a megoldást. Mivel már több könyvét is olvastam, tudtam, hogy nem az mozgatja a szálakat, akire eleinte gyanakodna az olvasó. Néha alig bírtam megállni, hogy ne lapozzak hátra, hogy megtudjam mi lesz a végkimenetel. Csak a vége felé jöttem rá, hogy ki is áll valójában a történések mögött, amikor a gyilkosság leírásánál nem derült ki egyértelműen, hogy ki az áldozat.

gabi b új könyvet vett fel!
gabi
b
2018-04-16 17:38:45
Mesék Földjén - A kívánságvarázslat
Amikor az ikrek megkapják nagymamájuk féltve őrzött mesekönyvét, még nem sejtik, hogy hamarosan egy minden képzeletüket felülmúló világba lépnek majd be: a Mesék Földjére, ahol gyerekkori történeteik hősei életre kelnek.

Alex és Conner nemsokára ráébred, hogy ebben a varázslatos világban az általuk oly jól ismert mesék folytatódnak: Aranyfürtöcske immár körözött szökevény, Piroska a saját királyságában uralkodik, Hamupipőke királyné pedig anyai örömök elébe néz!

Az ikrek tudják, hogy valahogyan haza kell jutniuk. De sikerrel járhatnak a legendás Gonosz Királynővel a nyomukban? ...