Kovács Szilvia elolvasott egy új könyvet!
Kovács
Szilvia
2017-09-20 14:44:20
Felnőni ​kiábrándító
Úgy ​​érzed, kilógsz a sorból? Szeretnéd kapcsolatépítésen keresztül előremozdítani a karrieredet? A felnőttség olyan új, izgalmas kihívás a számodra, amire érzésed szerint teljesen fel vagy készülve? Hát pfuj. Kérlek, állj odébb!

Sarah Andersen, az elképesztően népszerű, ifjú brooklyni művész lezseren megrajzolt, tökéletesen célba találó rövid képregényei ugyanis nekünk, többieknek szólnak. Bemutatják, hogyan lehet teljes hétvégéket fenséges módon elszúrni az interneten, milyen elviselhetetlen kín egy jóképű sráccal kézenfogva végigmenni az utcán, vagy egész nap arról álmodozni, hogy végre hazaérünk és belebújhatunk a pizsamánkba. Más szavakkal: a modernkori fiatal élet horrorisztikus és kényelmetlen valóságát. Ja, és egyáltalán nem önéletrajzi ihletésűek! Cseppet sem azok!

A Felnőni kiábrándító a rajongók kedvenc képsorait tartalmazza tucatnyi új képregény mell ...
Véleményem:
Ez a konyvecske telitalalat! Annyira de annyira vicces es igaz! Nagyon sokszor magamra ismertem benne. :D Sokszor hangosan kacagtam olvasás közben. Ha valaki egy igazi kikapcsolós könyvre vágyik, akkor csak ajánlani tudom.

Kovács Szilvia elolvasott egy új könyvet!
Kovács
Szilvia
2017-09-20 14:42:29
Zuhanunk egymásba
Azt hitted, ismered a teljes történetet…

Kyle Calloway halálával Nellben is meghalt valami. De nem egyedül ő az, akinek küzdenie kell. Kyle halála ugyanis hatalmas űrt hagyott maga után szülei és bátyja, Colton lelkében és szívében is. A lányt pedig, akit szeretett, teljesen összetörte.

És amit soha nem sejtettél volna:

Becca de Rosa Nell legjobb barátnője. Miközben minden erejével barátnőjének próbál segíteni, Becca élete is gyökeres fordulatot vesz, és hamarosan már semmi sem az, aminek egykor hitte.

Jase Dorsey a tizenhatodik születésnapja utáni héten randevúra hívja Nellt, de végül az egész dugába dől. Ám nem tudhatja, milyen tragédiák és csodák történnek majd egy véletlen nyomán.
Most és mindörökké? Válaszd a csodát! ...
Véleményem:
Hogy őszinte legyek kicsit mást vártam ettől a résztől. Azt hittem, hogy az előző történet folytatását kapom (nem olvastam a tartalmát, csak vakon rendeltem), így egy kicsit csalódott vagyok.
Persze nem csak emiatt. Valahogy ez a történet nem fogott meg úgy mint Nell és Colt (és Kyle) története. Itt is volt tragédia és sötét családi titok épp elég, de nekem már egy kicsit sok volt ez belőlük. Becca egy nagyon szerethető karakter lett volna akkor is, ha nem éri ennyi szörnyűség, nem igazán értettem, hogy miért kellett ezt így. Jase iránt érzett szerelme kicsit fura volt. Egyrészt rajongott érte, másrészt viszont időnként nagyon is önzően viselkedett és nem igazán vette figyelembe, hogy a srác mit érez mit akar.
Jase aranyos volt, de az a ragaszkodás és rajongás amit Becca iránt érzett időnként egy kicsit az: „ilyen a mesében sincs” kategóriában került már át.
Sajnos ez a történet egyenlőre nekem nagyon az egyszer olvasós kategória.

Kovács Szilvia elolvasott egy új könyvet!
Kovács
Szilvia
2017-09-20 14:41:29
Becsavart szerelem
Parker imád softballozni! A tizenhét éves lány megállíthatatlan a pályán, igazi őstehetség, mégis otthagyja a csapatot, amikor az anyja lelép egy másik nővel, és az egész város botránytól hangos. Parker ezután mindent elkövet, hogy bebizonyítsa, őt aztán tutira a pasik érdeklik. Ha ehhez az kell, hogy bombanővé változzon, és egy csomó sráccal kikezdjen, hát legyen! Nem számít, ez mennyire dühíti a baseballcsapat szexi kapitányát, vagy hogy a fiatal segédedzővel veszélyesen közel kerülnek egymáshoz. A lánynak idő kellene, hogy rendet tegyen a fejében és a szívében, de a szerelemben nincs időkérés, az csak száguld felé, mint egy csavart labda. Vajon Parker megnyerheti ezt a meccset? ...
Véleményem:
Időhiány miatt kicsit lassan haladtam ezzel a könyvel, pedig egyébként nem volt rossz. Meg volt benne minden ami a kikapcsolódáshoz kell.
Mondjuk Parker viselkedését helyenként nem igazán értettem, mint ahogy azt sem, hogy az apjuk hogy lehet ennyire szemellenzős, és miért nem akarja meglátni azt ami annyira nyilvánvaló. Persze tagadásban élni egyszerűbb és könnyebb.
De vissza térve Parkerre, nem igazán volt világos, hogy miért akar ennyire megfelelni és ennyire kivívni minden elismerést, miközben baromira nem boldog és nem látja, hogy a viselkedése éppen olaj a tűzre. Nem lát tovább a templomi közösség begyöpösödött tagjainál, miközben nagyon sokan vannak akik értetlenül állnak a megváltozott viselkedése előtt és nem értik mit miért csinál. Persze erre ő is idővel rájön.
Aki szereti a LOL-könyveket annak mindenképpen ajánlom, nem fog csalódni benne.

Borcsa Ferenc új könyvet vett fel!
Borcsa
Ferenc
2017-09-20 13:20:20
A nagy mészárlás
Egy kopott bérház emeleti szobájában minden látható ok nélkül hamuvá ég Mr. Dors; Landau őrmester megdöbbenve tapasztalja, hogy a tárgyak megmozdulnak, ha rájuk gondol; a Lessington-parkban a "meztelen istennő" szedi áldozatait; Rosa mama lakásában életre kel a kitömött bagoly és óriáskígyó; Welensky halála előtt a falra írja gyilkosa nevét, aki nem más mint Agni, az ősi árja tűzisten... Vajon fény derül-e a spontán emberi égés titkára? Lőrincz L. László lélegzetelállítóan izgalmas fantasztikus kalandregénye megoldást keres a mind ez idáig megmagyarázhatatlan rejtélyre. ...

Borcsa Ferenc új könyvet vett fel!
Borcsa
Ferenc
2017-09-20 13:13:56
Kegyetlen csillagok