Molnár Blanka elolvasott egy új könyvet!
Molnár
Blanka
2018-02-18 15:33:16
Angelfall – Angyalok bukása
Hat hete már, hogy az apokalipszis angyalai alászálltak, és elpusztították a modern világot. Nappal az utcai bandáké a hatalom, de az éjszakákat a rettegés és a babona uralja. Mikor az angyalsereg harcosai tovaszállva magukkal ragadnak egy gyámoltalan kislányt, annak tizenhét éves nővére, Penryn bármit megtenne, hogy visszaszerezze a húgát.
Bármit. Ha kell, akár arra is hajlandó, hogy alkut kössön egy ellenséges angyallal.
Rafi félelmetes harcos, de most legyőzötten, szárnyaitól megfosztva, haldokolva hever a földön. Korszakokon átívelő háborúkban vívott győztes csatákat, most pedig egy éhezéstől legyengült tinilány kell, hogy megmentse az életét. ...
Véleményem:
Tökéletes könyv, ha ki akarsz kapcsolódni kicsit és meg akarsz feledkezni a valós vilagról. Szimpatikusnak találom Penryn karakterét, bár kissé elcsépelt a szegèny sorsú erős akaratú bátor lány sztorija, de valamivel a magunk oldalára kell állítani az olvasót, nem? Mindenkinek ajánlom aki szereti az angyalokat, kalandot és a szelemes történeteket.

Molnár Blanka elolvasott egy új könyvet!
Molnár
Blanka
2018-02-17 20:21:35
A Skorpió Vágta
Véleményem:
Ha csillaggal kellene értékelnem: ☆☆☆☆☆☆ 6 csillag az 5 ből
Nem fogok sokat irni rola mert ezt mindenkinek sajat maganak kell atelni. Mar egy napja nem tudok bele kezdeni mas konyve olyan utohatas van.
Ez a tortenet tele van erzelmekkel amik megragadnak es addig tartanak fogva amig mast nem erzel a szereplok erzesein kivul.
Ez az egyik kedvenc konyvem! Mar most tudom

Buzás Judit új könyvet vett fel!
Buzás
Judit
2018-02-16 12:05:05
A szél árnyéka
Barcelona csendes óvárosának szívében hatalmas épület áll. A kivénhedt palota falai különös labirintust rejtenek: ez az Elfeledett Könyvek Temetője. 1945 egyik ködös júniusi hajnalán egy megözvegyült könyvkereskedő kézen fogja kisfiát, és miután megesketi, hogy mindarról, amit látni fognak, soha senkinek nem beszél, magával viszi a titokzatos épületbe. Azt azonban egyikük sem sejti, hogy a látogatás az akkor tízéves Daniel Sampere egész életét gyökeresen megváltoztatja majd. ...

Molnár Blanka új könyvet vett fel!
Molnár
Blanka
2018-02-15 18:41:03
Kardok Vihara
A Tűz és Jég Dala - sorozat harmadik kötete ...

Somogyiné Kovács Márta elolvasott egy új könyvet!
Somogyiné Kovács
Márta
2018-02-15 12:12:22
A mennyország fogságában - (Az Elfeledett Könyvek Temetője 3.)
férfi olyan, mint a muskátli. Akkor kel életre, amikor már épp kidobná az ember.

1957 karácsonya. A Sempere & Fiai könyvkereskedésben felbukkan egy baljós alak, és könyvet dedikál az épp távol levő segédnek. A segéd Fermín Romero de Torres, a könyv a Monte Cristo grófja. A nagyszájú, vagány Fermín a dedikáció láttán elsápad, és attól kezdve egyre furcsábban viselkedik.
Barátja, Daniel Sempere nyomozni kezd a baljós alak után, és elképesztő történetet göngyölít fel. A szálak a polgárháborúig, a Montjuc hegy tetején terpeszkedő barcelonai börtönerőd a mennyország 13-as cellájáig vezetnek. Ahonnan a fogoly általában zsákba kötve távozik

A mennyország fogságában Fermín regénye. A szerelmes természetű, éles eszű és csípős nyelvű, aranyszívű kalandoré, aki már nagyon szeretne révbe érni.

Carlos Ruiz Zafón (1964) világszerte elismert, díjakkal elhalmozott, re ...
Véleményem:
A könyv a triológia harmadik része,pont olyan izgalmas, magával ragadó,mint az első rész volt.Megismerjük a barát Fermint és az ő történetét.Most lettem csak kiváncsi a második kötetre,de sajnos a könyvtárban nincs meg.Majd csak megszerzem valahogy.