Kovács Szilvia elolvasott egy új könyvet!
Kovács
Szilvia
2017-09-20 15:14:24
DIMILY-trilógia
Amikor a tizenhat éves Eden Munro beleegyezik, hogy a nyarat a rég nem látott apjánál tölti a kaliforniai Santa Monicában, még nem sejti, mi vár rá. Eden szülei elváltak, és az apja új családot alapított. Ezt azt jelenti, hogy Eden találkozik a három mostohatestvérével.
A legidősebb, Tyler Bruce, egy heves természetű, hatalmas egójú problémás kamasz, aki mindenben szöges ellentéte Edennek. A fiatal lány nemsokára egy új élményekkel teli világban találja magát, mert Tyler baráti köre úgy dönt, hogy a szárnyai alá veszi a jövevényt. A legnagyobb rejtélyt Tyler jelenti számára, és minél jobban próbálja megérteni a fiút, annál jobban megtetszik neki. Pedig pont a mostohatestvérébe nem lenne szabad beleszeretnie.
A helyzetet tovább bonyolítja Tyler levakarhatatlan barátnője meg egy srác, aki azonnal szemet vet Edenre. Sok titok, sok hazugság, és rengeteg dráma van a háttérben. Vajon Eden le tudja győzni az ér ...
Véleményem:
Szimpi volt nagyon a két főszereplő személyisége. Tiffani is tökéletesen hozta a gonosz boszi szerepét, sok meglepetést nem tudott okozni.
Mondjuk Eden apját időnként nem értettem. Eléggé bunkó módon viselkedik mindenkivel, és rettentően el van szállva, azt hiszi ő a tökéletes pasi. Na hát nagyon nem.
Mindhárom rész élvezhető volt, egyáltalán nem laposodott el a történet a harmadik részre.

Kovács Szilvia elolvasott egy új könyvet!
Kovács
Szilvia
2017-09-20 15:02:08
A ​rabul ejtett szűz
Gavin és fivérei, Slade és Dex beleszeret a férfi új titkárnőjébe, a gyönyörű Hannah Craigbe. Az olajvállalat vezetői tudják, időt kell adniuk a lánynak, hogy jobban megismerhesse őket, mielőtt kiválasztja közülük azt, aki elcsábítja.

Egy veszélyes alak zaklatni kezdi a kisvárosi szépséget, és a testvérek összefognak, hogy megvédjék a lányt – elrejtik egy világtól elzárt helyen. És a fiúk képtelenek elfojtani izzó vágyukat… Míg Slade és Dex szívesen megosztoznának Hannah-n, Gavint tragikus múltja elszakítja a testvéreitől, akik remélik, hogy lány nem csupán viszontszereti őket, de talán a fivérük is visszatalál hozzájuk.

Miután legyőzik a lány kezdeti aggodalmait, a három férfi földöntúli gyönyörökben részesíti Hannah-t, rajongásuk feloldja minden gátlását. Ám a boldogságot rettegés váltja fel, amikor a zaklató a lányra talál… ...
Véleményem:
Ez a konyv…hat ez egyszeruen borzalom es beteges! Most komolyan, mar az is beteg hogy egy csaj 3 pasival, de hogy testverekkel??? Ki akar a sajat testverevel dugni?!?! Az osszes szereplonek komoly baj van az agyaval, de annak is aki irta! Arrol nem is szolva, hogy egy szuz nem igy viselkedik. Sirva menekulne ha ugy ba..nak meg egyszerre ketten ahogy Hannah-t. Meg se tudna moccanni, nem hogy lenyomna meg egy menetet egy harmadikkal…
Sokszor ugrottam reszeket, mert egyszeruen tul sok volt mar…
A fel csillag nekem jar, amiert vegig szenvedtem nem pedig a konyvnek.
Horror, komolyan mondom horror!!!!

Kovács Szilvia elolvasott egy új könyvet!
Kovács
Szilvia
2017-09-20 14:58:09
Minden, minden
Nagyon ​​ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónőm, Carla van itt velem.
Aztán egy napon egy költöztető cég teherautója áll meg a szomszéd ház előtt. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom őt. Magas, vékony, és csak feketét visel – fekete a pólója, a nadrágja, az edzőcipője, sőt még a kötött sapkája is, ami alól egyáltalán nem lóg ki a haja. Észreveszi, hogy őt figyelem, és megakad rajtam a tekintete. Csak nézzük egymást. Olly a neve.
Lehet, hogy nem lehet megjósolni a jövőt, de azért ezt-azt mégis meg lehet. Például nagyjából biztos vagyok benne, hogy bele fogok szeretni Ollyba. És szinte biztos, hogy annak katasztrófa lesz a vége.

Nicola Yoon Jamaicán és Brooklynban, Long Islanden nőtt fel. Jelenleg Los Angelesben, Kaliforniában él a férjével, a kötet illuszt ...
Véleményem:
Kicsit vegyes érzéseim vannak ezzel a könyvvel kapcsolatosan. Egyrészt nagyon is tetszett, jó volt a történet. Madeline és Olly is nagyon szimpatikus volt nekem. Viszont a történet eszembe juttatta A fájdalom helye című könyvet, így kb elég hamar levágtam, hogy mi is lesz majd a vége, szóval abszolút nem volt váratlan számomra.
Viszont ennek ellenére nagyon is vártam, hogy mi lesz, nem tudtam letenni, annak ellenére sem, hogy tudtam másnap munka, korán kelés, úgyhogy nagyon-nagyon aludni kéne. Szóval ez egy nagyon jól megírt történet. Olly irtó cuki volt Madeline-nel.
Madeline anyjának a történtek ellenére is sikerült valahogy szimpatikusnak maradnia a történet végére is.
Szívesen olvasnám a folytatást, hogy mi lesz ezután.

Kovács Szilvia elolvasott egy új könyvet!
Kovács
Szilvia
2017-09-20 14:57:22
November előtt
November:
Elhagytam New Yorkot, és a rossz emlékeimet, örökre. Tenessee várt, és apa sztriptíz klubja, ahol könyvelőként dolgozom.
A klubban ismertem meg Asher Maysont.
Asher tipikus rosszfiú, és én nem akarok tőle semmit.

Asher:
Mióta csak az eszemet tudom, soha nem okozott gondot megszereznem egyetlen nőt sem – November előtt.
De akarom őt, jobban mindennél. És megszerzem. ...
Véleményem:
Nem is tudom, hogy mit írjak. Nem volt rossz ez a könyv viszont különösen jó sem. Egy kicsit olyan tucat történet, amit próbál az írónő egy kis izgalommal feldobni, de valahogy nem sikerült neki. Én valahogy már a közepén levágtam, hogy ki fog a történtek hátterében állni, úgyhogy meg sem lepett a vége.
Amúgy meg volt ebben a könyvben minden ami az ilyen történetekben szokott lenni, boldogtalan gyerekkor, tragédia, aztán jön a nagy találkozás megáll az idő és rögtön örök szerelem pillanatok alatt,de valahogy nekem ez akkor is kissé felejthetőre sikeredett. Túl gyors volt minden egy kicsit.
Maga nyelvezete is, valahogy olyan nem is tudom milyen. Ki ír már olyat egy romantikus, erotikus könyvbe – már bocs –, hogy vagina meg pénisz? És nem is egyszer hanem folyamatosan. Persze ez lehet a fordítás hibája is, de olyan kiábrándító ilyet olvasni egy érzelmes jelenet közben, mintha valami tankönyv lenne. Annyi szinonimája van ezeknek a szavaknak!
November meg Asher ettől függetlenül nagyon kis cukik voltak együtt, bírtam ahogy Asher ráveszi Novembert a dolgokra, és jókat mosolyogtam azon is, hogy November ezt hogy kezeli le. Volt jó pár vicces jelenet benne.

Kovács Szilvia elolvasott egy új könyvet!
Kovács
Szilvia
2017-09-20 14:55:49
Calendar girl - Április - Május - Június
A világsikerű Calendar Girl-sorozat második része. Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát! ...
Véleményem:
Nagy nehezen értem a végére ennek a résznek. Amilyen jól indult a sorozat annyira romlik most számomra a történet színvonala. Túl sok bonyodalom, túl sok hihetetlen és csodálatos változás. Minden meseszerű. Minden ügyfél öribari és „családtag” azonnal, akik majd össze törik magukat hogy segítsenek Mián és a húgán is. Ilyen még a mesében sincsen, de tényleg. Nekem már egy kicsit túlságosan is elrugaszkodott a valóságtól, az a kategória amibe már nem tudja beleélni magát az ember mert lehetetlen. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog még ezek után elszállni az írónő.