ADATLAP
Őszi románc
...
MSZ K véleménye:
Könnyed szerelmi olvasmány, kiszámítható befejezéssel. Sok minden nem történt benne, picit mindig vártam, hogy beinduljon a dolog, a vége pedig eléggé elnagyolt lett. Egyszer jó volt elolvasni, de mély nyomokat nem hagyott bennem.
Kemendi Tímea véleménye:
Könnyed, strandra való olvasmány, egy szuszra elolvastam. Aranyos kis történet, életszerű, de a vége nagyon össze lett csapva. Ahogy haladtam a könyv vége felé, számoltam vissza az oldalakat, még 10, még 5, még 2 oldal és még mindig nem jöttek össze a főszereplők, aztán az utolsó oldalon végre igen és vége is lett a könyvnek. Ez elvette azt az élményt, hogy pár napig még bennem maradjon a történet. De egyszeri olvasásra tökéletes.
Pocsai Zsanett véleménye:
Nagyon tetszett ez a néha könnyed, néha komoly történet. Érdekes, hogy sok szereplő van benne és mindet ugyanúgy követhetjük. Sokszínű és érdekes emberek, hétköznapinak mondható történetvezetéssel, mégis lekötötte a figyelmemet. A vége kicsit kiszámítható, de az oda vezető út érdekes és izgalmas.
Tézsla Ágnes véleménye:
Életszerű történet, amely bárkivel megtörténhet. Jók a szereplők is, nekem a kedvencem Floz volt a kedvencem, bár a Nick-el való internetes kapcsolata kicsit eltúlzott szerintem. Juliet és Steve kapcsolatának leírása viszont nagyon tetszett. Remek kis könyv és nyári olvasmánynak tökéletes, bár többszöri olvasásra nem igen alkalmas.
Pencz Bernadett véleménye:
Nos, nem volt rossz, bár túl sok minden nem történt benne és túl sok izgalmat sem hozott.
Steve karakterek kifejezetten kedvenc volt és a Miller családé is.
Azt már egy kicsit túl soknak éreztem, hogy egy karakternek - Floz - ennyi rossz kijusson. Nem bánom, hogy elolvastam, de nem lesz újraolvasós.
Az viszont érdekes és jó volt, hogy Freya feltűnt itt is a Fehér esküvőből. :)
Csizmarik Anikó véleménye:
Egy nagyon aranyos, könnyed történetet olvashat az ember, a cselekmény több szálon fut, de mégsem kuszán, nem érthetetlenül. Egy érdekes könyv barátságról, szeretetről, szerelemről, családról. Számomra volt még egy mondandója ennek a műnek: felhívta a figyelmet az internetes társkeresés árnyoldalára.
Illés Maria-Dominique véleménye:
Nagyon szeretem Milly Johnson könyveit. Ezt is imádtam. Könnyed olvasmány. Érdekes látni, ahogy a szálak összefolynak, ahogy drukkolunk a főszereplőknek. Érdekes történet a családi szeretetről és a barátságról.
Székely Ágnes véleménye:
Nagyon szeretem Milly Johnson történeteit, az összes közül ez az abszolút kedvenc. Szeretem, hogy több szálon fut a cselekmény, érdekes volt több emberi sorsot megismerni. Voltak olyan részek, ahol egyszerűen nem tudtam letenni. Ez a könyv amellett, hogy szórakoztat, felhívja a figyelmet az internetes társkeresés veszélyeire is, amiről napjainkban igen fontos beszélni.
Petruska Hédi véleménye:
Igazi rózsaszín szerelmi történet, mint az írónő korábbi könyvei. Azt hiszem a főhősök a valóságban nem létezhetnének, de ez az elrugaszkodás segít kikapcsolni olvasás közben és belefeledkezni a romantikus mesébe.