ADATLAP
Az őrület határán
Lili egy menő multinál dolgozik, és talpraesett marketingesként megszokta, hogy minden problémát gyorsan megold. Csakhogy egy nap behívják a tárgyalóba, és bizony, AZT a hírt közlik vele.Munkanélküli lett.Nincs mese, ideje új állás után nézni.Fergeteges rodeó indul a magyar valóságban.Elgondolkozik, legyen-e belőle aloe vera mlm ügynök, vagy elfuserált cukrász. Sofőr. Virágáruslány. Hallgasson-e a volt kollégára, aki felhívja a Nagy Ötlettel?Várjon az igazira vagy vállaljon átmeneti munkát? Adja fel az álmait? És az elveit?Miközben naplót ír, vagy épp lelkesen blogol, mellékesen várja a nagy Őt is, de főleg kicsiket talál.

Ám az Élet gyakran meglepőbb, mint gondolnánk…A hol szomorkás, hol kacagtató történet üdítő színfoltja nemcsak a hazai könyvpiacnak, hanem lelket feltöltő olvasmány mindazoknak, akik épp hasonló cipőben járnak....
Szalai Adél véleménye:
Vicces, szórakoztató, humoros, jópofa, csajos, ötletes, 1napos könyv. Az ember a szívébe zárja Lilit, szurkol neki, legyen munkája, és palija. A macskának nem feltétlen kellett volna "elaludnia" ez rosszul érintett, kb a többi részt végig röhögi, vagy mosolyogja az ember.