ADATLAP
Be with me – Légy mellettem (Várok rád 2.)
A New York Times bestseller listáján 1. helyre jutó Várok rád írójának könyve.

Vajon Teresának és Jase-nek megadatik a lehetőség, hogy egymáséi legyenek, vagy az élet közbeszól?

Teresa Hamilton hihetetlenül kemény éven van túl: halálosan beleszeretett a bátyja legjobb barátjába, aki viszont az első, csodálatos, bódító, életmegváltó csók óta egy árva szót sem szólt hozzá; sikerült véget vetnie egy rettenetesen rossz kapcsolatnak; most pedig olyan sérüléssel küzd, ami talán a táncosi karrierje végét jelenti. Ideje hát, hogy elővegye a B-tervet – főiskolára megy. Reméli, hogy itt majd sikerül meggyőznie Jase-t, hogy ami köztük van, őszinte szerelem.

Jase Winstead súlyos titkot hordoz magában, amiről soha, senkinek nem beszélne – különösen nem a legjobb barátja lenyűgözően szép húgának. Még életében senki nem csókolta meg olyan szenvedélyesen, mint Teresa, de nem hagyhatja, hogy ez a kötelezettségei útjába álljon. A legkevésbé arra van most ideje, hogy tartós kapcsolatba bonyolódjon, de közben képtelen kiverni a fejéből a lányt.

Minél többször sodorja őket egymás mellé a sors, annál kevésbé tagadhatják egymás iránt érzett érzelmeiket. Azonban már készülődik a tragédia. Miközben a kampusz próbál magához térni egy váratlan szörnyűség okozta sokkból, a szerelmeseknek el kell dönteniük, hogy minden kockázatot vállalva együtt maradnak, és megérteni, milyen árat kell fizetniük, ha mégsem…...
Kiss Boglárka véleménye:
Fantasztikus utazás volt! Az írónőbe már korábbi sorozat alkalmával szerettem bele (Luxen) - vagyis inkább a könyveibe - és az első rész után ez sem okozott csalódást. Úgy látszik ennek a sorozatnak a hátterében mindig valami szörnyűség húzódik meg, ami az egész bonyodalmat jelenti a szerelmesek egyesülésében. Jase karaktere, akárcsak korábban Cam-é nagyon szerethető, ugyanakkor nagyon nagyképű. :) Az írónő olyan álompasikat hoz létre, és olyan sztorit kerít a fiatalok mellé, hogy nem csoda, ha az ember lánya néha jobban élvezi ha a könyvébe süllyed.
Alig várom, hogy a következő kötetet a kezembe vehessem! :)
Bejczi Anita véleménye:
I-M-Á-D-T-A-M!
Ez egyszerűen eszméletlenül jó sztori volt! A 1,5 kötet után kicsit féltem, mert az nekem nem annyira tetszett, de nem csalódtam, sőt! Tess és Jase mellett Avery és Cam bőven le van maradva... Na, jó, persze őket is szeretem :D Aranyosak voltak, bár a végéről hiányoltam egy s mást (aki olvasta, tudja, mire gondolok). Az pedig egy másik jó pont, hogy egy kicsit krimis is lett a sztori, bár nekem egyértelmű volt a megoldás, arra viszont nem számítottam, ami Teresával történt (nem szeretnék spoilerezni). De tetszett, és jajj, kéne egy Jase! :D Nagyon-nagyon! :D
Török Lívia véleménye:
Véletlenül nyúltam rá a lönyves boltban, nem is tudtam, hogy a Várok rád testvértörténete.

Két nap alatt elolvastam a Balaton parton napozva. Nagyon szerettem minden részét. Tess és Jase is nagyon szimpatikus volt, tetszett, ahogy csiszolódnak egymáshoz. A Debbie szál pedig nagyon jól fel lett építve.

Ajánlom mindenkinek. Nagyon jó. A bíbor pöttyös könyvek végre olyan new adult könyvek, amik nem szexre épülnek. Abszolút nem bántam meg, hogy megvettem.
Czinkócziné Tóth Éva véleménye:
Jaj mamikám,ez nagyon jó volt….
Megint újabb kedvenc könyves álompasi… :)
Már Cam és Avery története is a kedvenc könyveim közé tartozott, és most a Jase Tess páros sztorija is oda kerül.
Na jó azért nem volt hibátlan, Jase variálása: veled akarok lenni, nem akarok veled lenni, kicsit sok volt, de egye fene elnézem neki (de csak azért mert annyira dögös és olyan szeretetreméltó)… :)
Tess pedig végig szimpi volt, őt is megszerettem.