ADATLAP
Drága szépség
Dina Kane számára a szépség több mint vonzerő. Több mint üzlet. A szépség hatalom. Ám Dinának keményen meg kell küzdenie ezért a hatalomért, míg eljut a szegénységből és a kiszolgáltatottságból a leggazdagabb New York-i nők szívéig. Kezdeti naivitásával csúnyán visszaél egy férfi, aki akkor még nem sejti: Dina Kane személyében nem egy eltaposható, buta fruskát gyalázott meg.

A lány nem mindennapi képességekkel rendelkezik, ami a kereskedelmet illeti, és egy kis kozmetikai üzletben felfedezi azt, ami igazán érdekli: a szépségipart. Csakhogy a sikert senki nem garantálja.

Egy kallódó testvér, egy gonosz anya, a pénztelenség és túl fiatal kora mellett még egy akadály az útjába áll: egykori megszégyenítője, az aranyifjú Edward Johnson is kemény ellenfélnek bizonyul. Dinának azonban nemcsak szépsége különleges, de kitartása is. Felveszi a kesztyűt, hogy megküzdjön mindazokkal, akik útjába állnak.

Erő, kreativitás és kitartás – ez Dina mottója....
Lévai Katalin véleménye:
Nagyon jó kis könyv, örülök,hogy Fejős Éva megjelentette nálunk. Izgalmas, nagyon nehéz volt letenni, alig vártam, hogy olvashassam. A mai kor regénye, fiatalos, nagyon jó kis tanulmány, hogy hogyan lehet vinni valamire, tisztességesen. Van benne minden, ami egy jó regényhez kell. Nekem tetszett! Remélem több könyve is meg fog jelenni nálunk.