ADATLAP
Fogoly a sötétben
Caleb olyan ember, akit csak a bosszú érdekel. Amióta egy hatalomra éhes gengszter kiskorában elrabolta, majd eladta rabszolgának, másra sem tud gondolni – kizárólag a revans foglalkoztatja. Tizenkét évre merült el az élvezeti célból tartott rabszolgák világában, az egyedüli felelősnek tartott férfit keresve. A szenvedését okozó építész végül előkerült: a személyi igazolványa új volt, a személyisége azonban a régi maradt. Ha Caleb elég közel akar kerülni a céljához, muszáj azzá vállalnia, amit gyűlöl. Elrabol egy gyönyörű lányt, hogy azzá tegye, ami ő maga volt egykoron....
Ambrus Alexandra véleménye:
Mielőtt elkezdtem volna olvasni, sokszor hallottam "Olyan, mint a Szürke ötven árnyalata". HÁT NEM!! Egyáltalán nem értem, hogyan lehetne a 2 trilógiát összehasonlítani.

Ez a sorozat;
Izgalmas volt, fordulatokban gazdag, néhol megdöbbentő.
Egy bizarr szerelmi történet, extrákkal.
Emberrablás, fogvatartás, szex, érzelmek, szökés, motorosbanda, bordatörés, a szőke herceg aki terepjárón érkezik.Caleb fogadalma, a bosszú.

Elcseszett az egész, egy férfi és egy nő, akik vágynak a szeretetre, hisz egyikük sem kapta meg soha. Caleb borzalmas gyerekkora, ami sokkoló volt, Livvie óriási szeretethiánya. Vonzódnak egymáshoz a történtek ellenére, bár ezt egyikőjük sem akarja, hisz az adott helyzetben elég irracionális.
De vajon a végén egymásra találnak?

Egyszerűen imádtam!
Németh Mária Ingrid véleménye:
Egyszerre imádtam és gyűlöltem. Tele van pozitív és negatív elemekkel. A történet teljesen magával ragadott, pedig kimondottan előtérbe került az öldöklés, a sok-sok verés és rengeteg vér. Azt hittem először, hogy túl durva és nyers lesz, de a sok lelki kitárulkozás, az érzelmek és érzetek valahogy elvonták a figyelmem. Az utolsó pár oldal pedig olyan fordulatot hozott, amire végképp nem számítottam… Nagyon várom a folytatást.
Havas Virág véleménye:
Ezzel a könyvvel eléggé vegyesek az érzelmeim! Tetszett, viszont, ha a történet magját nézem nem kellene, hogy tetszen! Mindenképpen 18+-os olvasmány... Tele van durva jelenetekkel, amik miatt néha szünetet is tartottam, hogy kiszellőztessem a fejem és megtudjam emészteni az addig történteket. Megértem Caleb miértjeit, főleg a visszaemlékezések miatt, de bosszúból ártatlan lányokat elrabolni és kiképezni szexrabszolgának egyszerűen abszurd! Aztán pedig beleszeret az elrabolt lányba, ez a pont várható, mégis kiakadtam a kitárulkozásán! Persze a lány is viszont szereti elrablóját, ami betudható annak, hogy valószínűleg soha többé nem látja már az otthonát és megragadja az utolsó szalmaszálat is, emellett pedig kezdi igazán megismerni a férfit. Nagyon kíváncsi leszek a folytatásra!