ADATLAP
Időtlen szerelem
...
Pollák Eszter véleménye:
Nagyon tetszett. Irigyeltem picit Gwendolyt, amiért képes az időben utazgatni. Volna pár dolog az elmúlt századokban, amikre kíváncsi volnék. A történet rendkívül ötletes. Néhol kicsit kesze-kusza volt, de a végére minden kérdésre választ kaptam. Azért jó lett volna tudni, hogy Gwendolyn és Gideon később együtt maradnak-e.
Marton Eszter véleménye:
Hihetetlen, de az egész történet alig 3 hét alatt lezajlik. Így már nem is csodálom, hogy miért jelenek meg Gwendolynon és Gideonon egyre gyakrabban a kialvatlanság tünetei. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán volt idejük egymásba szeretni és romantikázni egy kicsit.
Egyébként nagyon élveztem, kb. 3-4 nap alatt végigolvastam az egészet és az eddig elkészült filmek is tetszettek. Alig várom a 2016. június 30-at, elméletileg akkor lesz az utolsó film bemutatója.
Nagy Dorina véleménye:
Nagyon szeretem, nekem egy olyan sorozat, amit az ember bármikor szívesen újraolvas amikor jön a tipikus "mit olvassak pihenésként" dillemma, ezért jó, ha kéznél van a polcon. Szórakoztató, könnyen olvasható, vicces. Nekem a vízköpő a kedvencem benne:)
Bodorics Anikó véleménye:
Négy nap alatt elolvastam az egész trilógiát, ez azt hiszem sokat elárul. Teljesen magával ragadott a történet és a szereplők. A vége szerintem egy kicsit összecsapott lett, még egy 20-30 oldalt elbírt volna a történet. Nagyon tetszettek a prológusok és az epilógusok, de legfőképp a legutolsó, amiben egy olyan csavar volt, amire egyáltalán nem számítottam.
Magos Melinda véleménye:
Nem egy hétköznapi könyvről van ám szó... Nem egy nyáladzós szerelmes könyv, ahol a lány folyton rinyál és egy elérhetetlen srác után nyáladzik. Nem, ez más. Nem lehet csak ennyibe belenyomorítani. Remek, izgalmas, romantikus, csavarokkal teli, fenomenális alaptörténetű, fantáziadús kivitelezés. Az írótő szó szerint elhitetni velünk, hogy bármikor szembe jöhet velünk egy Gideon vagy Gwen és tűnhet el pillanatok alatt. Elhiteti, hogy van igaz szerelem, hogy a hazugságra és lopásra van bocsánat. Hogy a szeretet mindent legyőz és az idő végtelen...
Kis-Szótér Andrea véleménye:
Könnyed hangultra vágytam, így olvastam el. S egyszerűen nem tudtam letenni, annyira kedves, szórakoztató, vicces volt, hogy alig bírtam kivárni,hogy elolvassam a folytatásait. Kár, hogy vége lett. Remekül kikapcsolt, pedig Kerstin Giernak olvastam már felnőtteknek szóló könyveit, azok még sem tetszettek ennyire. :) jó könyv, csak ajánlani tudom, aki egy kis könnyed, kamasz szerelemre, mégis egy kis kalandos időutazásra vágyik!
Kállai Eszter véleménye:
Nagyon szerettem mindhárom könyvet, a könnyed, bájos szerelmet, amit csak Gwen és Gideon nehezített olykor saját maguk számára.
Az időutazás egy számomra eddig ismeretlen elképzelésével ismerkedhettem meg, amit ha igazán reálisan, objektíven nem is, de nagyon érdekesen és szerethetően tálalt az írónő.
A más korokbeli jelenetek voltak a kedvenceim, a történelmi vonatkozások beleszövései a cselekménybe abszolút elnyerték a tetszésemet. Emiatt volt élmény az olvasása mindhárom könyvnek.