ADATLAP
Shadows – Árnyak
Dawson Black mindenre számított, csak Bethany Williamsre nem. Egy luxen, vagyis egy földre szállt idegen számára a földi lányok, nos…, érdekesek. De mivel a luxeneknek titokban kell tartaniuk valódi kilétüket, őrültség lenne beleszeretni az egyikbe.
Veszedelmes. Kísértő. Tilos..
Bethany nem tagadhatja le a közte és Dawson közt azonnal létrejött kapcsolatot. És bár nincs szüksége a szerelem bonyodalmaira, mégsem tud távol maradni tőle. Valahányszor összenéznek, Bethany beleszédül.
Elbűvölte. Vonzza. Szereti.
Dawson titka megváltoztatja Bethany életét… és veszélybe is sodorja a lányt. De még Dawson sem tehet kockára mindent egyetlen emberlányért. A sors azonban elkerülhetetlen… akárcsak a szerelem....
Kruck Zsuzsanna véleménye:
Bethany és Dawson kapcsolata sokkal kellemesebben indul, mint Katy és Daemon esetében... Ez jobban tetszik, bár az Opál alapján az előző páros esetében (a fogság miatt) valami nagyon megváltozik... Alig várom, hogy a többi részt is olvashassam...
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
A Luxen- sorozat a kedvenc könyvsorozatom. Alig vártam, hogy megjelenjen ez a könyv! Nagyon szeretem a férfi szemszögből íródott könyveket, és ez is messze felülmúlta a várakozásaimat. Annyira jó volt elolvasni ezt a szálat is! Dawson is szuper figura!
Kovács Nikolett véleménye:
I Love it!! Ebben a könyvben az az érdekes, hogy a sorozat többi részétől eltérően itt nem az egyik szereplő szemszögéből olvashatjuk a történetet, hanem egy narrátor meséli el. Nem mintha ez baj lenne, nekem így is nagyon tetszett. Mindig kíváncsi voltam, mi történ Dawsonékkal és különösen jó, hogy most megismerhettük egy kicsit, milyenek voltak az ikrek még azelőtt, hogy bármi is történt. (hogy milyen volt a kapcsolatuk). Bethről is többet lehet most már tudni. Eddig is kedveltem a karakterét, de már jobban szeretem.
Nekem mindig Deamon volt a favoritom, de most erősen a nyomában van Dawson… :) Imádom őket!!
Molnár Blanka véleménye:
ÁÁÁÁ! Imádtam Katyt és Daemont, de imádom a mostani két főszereplőt is!!! Lehetetlen volt letenni, csak úgy faltam a szavakat!!!! Érdemes elolvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!