ADATLAP
Táncvarázs
Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat Lilláék útjába, a baráti társaságban akad mindig valami baj.
Képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát?
Sikerül Lillának megfejtenie Ákos szokatlan viselkedését?
Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata?
Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?
Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Vajon tényleg neki teremtették a színpadot? Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított....
Kormányos esztikormanyos5@gmail.com véleménye:
A Táncvarázs valóban egy humoros, romantikus, fordulatos történet. Szinte letehetetlen, és ugyanezt éreztem az előző két rész olvasása közben is. Bár már nem vagyok gimnazista, mégis nosztalgikus hangulatba kerültem a kötetek olvasása közben és ugyanúgy át tudtam élni a szereplőkkel minden pillanatot.
Kohl Dóra véleménye:
Eddig ez volt a kedvenc részem a sorozatból, főleg a Krisztiános és Jázminos részek miatt. Új kedvencem lett, mégpedig a Gréta-Ákos páros. A sorozat elején el sem tudtam volna képzelni, hogy ők összejönnek, és hogy ennyire passzolnak. Flóra titkos barátját illetően van egy elég valószínű tippem, hogy ki lehet az. Nagyon jó volt, hogy a Kristóf-Jázmin páros történetét Jázmin szemszögéből láthattuk. Lillának igaza volt, ez a rész tényleg olyan, mint egy szappanopera.
Viki Madarász véleménye:
Szerintem a három közül ez a legjobb! Nagyon tetszett, hogy Lilla és Krisztián szemszögéből is megismerhettük a sztorit, de a Jázminos rész volt az egyik kedvencem. :) A végére meg berakta az írónő Flóra „csak egy barát”-ját, és én már sejtem is, hogy ki lehet az.^^ Összegezve: Nagyon várom a következő részt, és mindenkinek ajánlom!:)
Áman Réka véleménye:
Nagyon vártam már a sorozat harmadik részét. A történet cselekménye nem éppen az volt mint amire számítottam,de sokkal jobban tetszik így a történet. Nagyon tetszett ebben a kötetben,hogy már nem csak Lilla szemszögéből íródik a történet így megismerkedhetünk Krisztián helyzetével is SŐT Jázmin életének egy kis darabját is megismerhetjük. Összességében tetszett a könyv és várom a folytatását.