ADATLAP
Világutazók kézikönyve
Évek óta csak álmodozol egy különleges utazásról, de eddig féltél belevágni? Mindig volt valamilyen kifogásod, amiért nem mertél útra kelni? Legyen az belföldi hosszú hétvége vagy egy teljes hónap a világ másik felén, ez a könyv a gondolat megszületésétől egészen az út végéig a segítségedre lesz. Most nem egy szokványos útikönyvet tartasz a kezedben, hanem egy olyan világutazó személyes tapasztalatainak gyűjteményét, aki immáron harminc éve járja a világot.
Kisgyörgy Éva olyan élményeket, tapasztalatokat oszt meg veled, amelyeket 112 országot végigjárva halmozott fel. Ő tudja, mit vigyél magaddal (és főleg, mit ne), hol találod meg a legjobb repülőjegyet, miként bérelj autót és hogyan kerüld el a veszélyeket. Az egyéni utazás megszervezése olyan bonyolult, mint egy hadiüzem, de ma már nem titkos! Ez a gyakorlati útmutató megtanít arra, hogy a legtöbbet tudd kihozni az idődből és a pénzedből, és hogy az utazás egy életre szóló élménnyé váljon. Neked is sikerülhet!...
Sas Viki véleménye:
Amikor megkaptam ezt a könyvet karácsonyra, rögtön óriási mosoly jelent meg az arcomon. Imádok utazni, és ezt a szüleim is nagyon jól tudják. A könyvben minden benne van, amire egy utazónak szüksége van, sőt még több is. Minden világutazónak szüksége van egy ilyenre. Rengeteg hasznos tanács van benne, olyan weboldalak, amiket magamtól nem találtam volna meg. Már kétszer kiolvastam ezt a könyvet, és biztos, hogy nem ez volt az utolsó alkalom.