ADATLAP
Texas! Lucky
Kocsmai verekedésből megváltó szerelem? Úgy bizony! Lucky Tylernek semmi kedve Grál-lovagot játszani a fullánkos nyelvű, feminista hevületű ismeretlen oldalán, mikor úgyis beborult az ég a Tyler család felett. Meghalt a családfő, nem megy az üzlet, harminckét éves fővel a fenegyereknek meg kellene komolyodni. Mikor leteríti a hölgyet megkörnyékező két jópipát, a sonkaöklű Dugó Alvint és utálatos cimboráját, Jack Edet, a szoknyavadász Lucky a becsület és a tiszta erkölcs mellett tör lándzsát, s eleinte úgy fest, nagyon nem éri meg neki. Attól a perctől, hogy engedelmeskedik a belső parancsnak, egymást érik a viszontagságok, véletlenek záporoznak rá, s maga sem tudhatja, pokoljárás lesz-e a sorsa vagy megdicsőülés. De már az előbbit sem bánná, csak elnyerhetné a szép Devont. A fordulatokban bővelkedő érzelmes történet végig lebilincseli az olvasót, s kíváncsiságot kelt a melegszívű, összetartó Tyler család iránt, akikről sokat tudhatunk még Sandra Brown trilógiájának további két kötetéből....
Kemendi Tímea véleménye:
Mindhárom kötet nagyon tetszett, bár egy kicsit belekeveredtem, elsőnek a Sage-t olvastam, aztán Chase-t és leutoljára Luckyt. De így is élvezhető volt, külön-külön is megállják a helyüket. Kár, hogy vége, megszerettem a Tyler családot :)
Kovács-Valastyán Judit véleménye:
Elég furcsa volt ezt a könyv trilógiát bejelölni. Nem egy klasszikus, még a nagyszüleimnek volt meg, elolvastam kb ezer éve és akkor tetszett, most hozzám kerültek, nosztalgikusan elővettem és megettem egy hétvége alatt. Vicces volt, romantikus, iszonyatosan romantikus és nagyon hozott magával egy kis "Dallas"-hangulatot. Könnyű, olvasmányos, a második kötet kicsit erősebb, mint a testvérei.