ADATLAP
Illúzió
Bexi – civil nevén Budai Rebeka – második albumának sikere, egy londoni út és a Nagy Márkkal való el sem kezdődött kapcsolatának vége után hirtelen elveszti a talajt a lába alól. Geriben csalódnia kellett, Márk szóba sem áll vele, de talán a zenei sikertelenségtől rendül meg leginkább. Szerencsére még mindig mellette áll a családja, valamint Anti, Evelin, Körte, az agyontetovált menedzser, és a Fogd be Aszád vérbeli trolljai. Így a szakmai és magánéleti mélypont sem tarthat sokáig…...
Csomai Borbála véleménye:
Nagy Márk könyvről könyvre egyre jobb, Geri viszont egyre rosszabb. Az Illúzió tele van meglepő fordulatokkal és a Leiner Laurától már megszokott humorral. A legjobban mindig azt sajnálom, hogy Beki dalait nem tudom meghallgatni élőben és olvasva nehéz beleképzelni egy jó dallamot.
Szántó-Jávor Adrienn véleménye:
Már megint a vége...
Azt kaptam amit vártam, könnyed olvasmány. Kíváncsi leszek Aszádék gyerekkoncertjére.
Geri igazi negatív figurává vált, vajon ilyen is marad? Kicsit bosszantó még mindig az ismételt mondatok, de ettől eltekintve szívesen olvasom.
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Tetszik ez a sorozat, olvasmányos, humoros, laza. Szerethető karakterek, hozza a szokásos Laura féle stílust. Idősebbként is szívesen olvasom ezeket a történeteket, jó egy kicsit kiszakadni a napi gondokból, és erre tökéletesen megfelelnek ezek a könyvek.
véleménye:
Az egoista embereket nem kedvelem. Sőt! Kifejezetten utálom. Viszont van egy karakter, akit nem lehet nem kedvelni. Természetesen most Nagy Márkról beszélek. Attól, hogy önimádó, van egy olyan fontos tulajdonsága, ami kifejezetten jókedvre derítő, vicces és egyben aranyos. Körülötte forog a világ, ahogyan köré épül az egész regény is. Néha azt éreztem, nem Bexi a főszereplő. De az eddigi megjelent Leiner Laura kötetek főszereplői közül őt kedvelem a legjobban. Talpraesett, nem idegesítő.
Roppant szórakoztató regény, kikapcsoló olvasmány.
Kemsei Zsófia véleménye:
Őszintén ki nem állhatom az ilyen könyveket. Függővég komolyan? Minek kínoztok minket ezzel ti írók? Na mindegy, lényeg hogy nagyon szerettem és jókat nevettek a történet olvasása közben. Örültem, hogy Laura nem húzta tovább Márk és Bexi se veled se nélküled kapcsolatát és végre összejöttek.
És hát úgy őszintén Nagy Márk egy igazi álompasi ;)
Varga Bernadett véleménye:
Humoros, hangosan nyerítettem az olvasás közben. Kár, hogy más is volt a vonaton. Nem egyszerű Nagy Márk barátnőjének lenni. Kedvenc jelenet a díjátadó gála. A leírás alapján magam előtt láttam a jelenetet.
Kovács-Valastyán Judit véleménye:
Mindenképp el kellett olvasni az előző két kötet után. Mit is mondjak, Geri felkerült a listámra, ritkaság, hogy megutáljak egy karaktert, de neki sikerült. Bexi és Márk már szenved a köbön, tényleg nem bonyolult összejönni és kész, de nekik nem megy, persze ettől izgalmas és fordulatos a történet elismerem. Aszádék még mindig kedvencek és végre rájönnek, hogy futhatnak be. Nagyon vicces és szórakoztató olvasmány, várom már a folytatást. (Már csak Geri elintézésének szempontjából is...)
Galambos Réta véleménye:
sokkal jobban tetszett, mint a második rész, nem volt benne annyi „szenvedés”. Spontán volt, érdekes, és vicces. Nagyon sokszor felnevettem olvasás közben :D Ahogy Beki és Márk húzzák egymást, az valami haláli :D Azt sajnos nem tudom mondani, hogy kiszámíthatatlan fordulatokkal volt teli, de ez semmit nem von le abból, hogy élvezet volt olvasni :)
Karafiát Klaudia véleménye:
Mire ehhez a könyvben elértem már én is márker lettem :D Nagy Márk és Bexi a kedvenc könyves párosom. Ők azok akik a félreérthetetlen helyzetet is félreértik. Körte és az egész család nagy kedvenc nálam. Már nagyon várom a következő részt.
Véghné Tóth Hajnalka véleménye:
A sorozat harmadik kötetét élvezettel olvastam. Nagyon tetszett, megvolt benne az a plussz, amit a második részből hiányoltam. Alig várom a folytatást! Szuper történet, ami nem csak a mai tiniknek szól. Felnőttként is szerethető, élvezhető. Személyes kedvenceim Evelinék. Nagyon kíváncsi vagyok a következő kötetben mennyire fog nekik összejönni a gyerekdalos karrier. :)
Pocsai Zsanett véleménye:
Persze, ezt a részt is úgy kell befejezni, hogy alig várjuk már a következőt. Igen, közelebb a 40-hez, mint a 30-hoz, Laura az egyik kedvenc íróm. Mert a családanyák is szeretnek ábrándozni, ők is voltak tinédzserek. Nagyon jól esnek ezek a történetek, kikapcsolnak és mulatattnak. Abszolút ajánlom a fiatalabb korosztálynak is, szerintem mindenki megtalálja benne azt, ami élvezhető.
Budai Anita véleménye:
Ismét fordulatos és persze ismét úgy lett vége hogy az ember szomjazzon a folytatásra. Remélem minél több részes lesz a sorozat. Amíg még nem lesz elcsépelt, persze. Könnyed olvasmány, Bexi nagyon kedvelhető karakter, bár talán egy picit "papucs". Én ezt a Márk gyereket biztosan nem bírnám elviselni.
Barta Nikolett véleménye:
Évek óta olvasom Laura könyveit, nagyon szeretem, őket, ki tud ragadni a valóságból. Hozta a humorát, a lendületét, és az abszurdabbnál abszurdabb szituációkat, DE és a legtöbb fannal ellentétben nem lettem Márker. Szerintem, az a srác egy önimádó, nárcisztikus páva, akitől sokszor falra mászok. Azt mondták nekem, hogy majd, ha elolvasom az Illúziót, majd megszeretem, hát nekem nem ment :D attól függetlenül, hogy sokszor idegesít, Laura jól hozza az összehozott karaktereket, szerintem egy remek író, kár, hogy Magyarországba született.
Takács Orsolya véleménye:
Mikor befejeztem a könyvet, az volt az első kérdésem, hogy miért itt hagyta abba az írónő?! Minden könyvét imádom Leiner Laurának, és most se kellett csalódnom, egyszerűen csodálatos! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Várom a folytatást! :)
Molnár Blanka véleménye:
ÁÁÁ, nem hiszem el, hogy így hagyta abba az írónő!!!
Egyszerűen imádtam a szereplőket! (mármint Bexi csapatát) és nagyon várom, hogy olvashassam a következő részt.
Geriről pedig annyit, hogy teljesen egyetértettem Márkkal, amikor behúzott egyet Gerinek!!! Bárcsak filmben is láthatnám!!! Kíváncsi lennék a szereplő gárdára!!! ;)
Szijártó Eszter véleménye:
Két emberben csalódtam a történet végén: Ilonában és Márkban.
Ilonában természetesen mindenki tudja, hogy miért. Jajj azt a részt annyira viccesnek tartottam, amikor Balogh úr elmondja Bexiéknek, hogy mikor adott szabadságot Ilonának, és hogy eddig hogyan és mikor dolgozott :D
Márkban pedig ezért: Ti is olvastátok a "Következő rész tartalmából" szövegrészben, hogy Márk és Bexi szakított? Pedig én BERKER VAGYOK!! De úgy gondolom a Márxi mégis jobban hangzana... :D
Azon nagyon-nagyon kiakadtam, amikor a CSASZ forgatásán voltak és látták, ahogy Geri a Pop/Rock sztár leszek élő műsorában ELÉNEKELTE A KÉSTÉLT ÉS MÁRKCSINTOTT A VÉGÉN!!! Öljük meg Gerit!! Ki tart velem??
AAmúgy nagyon-nagyon imádtam a könyvet, csak sajnos hamar a végére értem. Annyira várom a következő részt. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül :)
Deák Viola Helena véleménye:
MEIN GOTT!! Mit történik? Mi történik? Mi történik? Miért teszed ezt veleeeeeem???
„ és most mindenki szépen lenyugszik”

Kezdeném azzal, hogy az utóbbi időben állandóan skizofrénné válok Leiner Laura könyvei olvasása alatt. Az egyik felem – aki a kritikus – agyvérzést kap attól, hogy ismétlődnek mondatok. Túlságosan a számba akarja rágni a lényeget, de én értem lényeget! Értem, mit szeretne ezzel kritizálni és imádom is érte. Lehet, hogy minél jobban nyomatékosítani kell, hogy mások is rájöjjenek, de engem akkor is idegesített.
A másik Márk és Bexi… Pár oldal után el kezdtek olyan gondolatfoszlányok születni az agytekervényeimben, miszerint Márk roppant sok mindenben hasonlít a tökéletes és hibátlan közötti örvényben tengődő, egoista celebünkre, Berki Krisztiánra… és ezt a gondolatot el akartam temetni… nem akartam így gondolni rá. Segítségemre sietett a másik felem és sikoltozott a tömegben a csajokkal, mikor Márk énekelt, elolvadt a márkcsintástól és szurkolt, hogy jöjjenek már az életbe össze Bexivel!

A mellékszereplőink nagyon jól hozták a formájukat, bár nem tudtam olyan jóízűeket nevetni, mint az eddigi részeknél. Miattuk és a sikítozó tinivé vált felem miatt kap négy csillagot, mert élveztem, kikapcsolta az agyam és nem zakatolt állandóan a vizsgán.

Köszönöm, hogy ismét kettéválhatott a tudatom. :D Most megyek, iszok egy teát és elmerengek a történteken.

Miért választottam ehhez a kategóriához? Mert két televíziós műsor is helyet kapott benne, amiknek bár könyvbeli ikertesóik jelentek csak meg, mindannyian tudjuk, melyik műsorokról is volt szó valójában.
Áman Réka véleménye:
Ahogy az eddig konyveknel sem,most sem kellett csalodnom Leiner Lauraban. A tortenetet meg mindig nagyon szeretem es a kezdeti nehezsegek ellenere egyre jobban megkedvelem Nagy Márk karakterét. Egyszeruen nem tudok hozza szavakat fuzni...
Madari Márta Judit véleménye:
Most sem csalódtam Leiner Laurában, de azt hiszem ezzel nem árultam el nagy titkot. Kicsit tartottam ettől a résztől, de hiába, hű márkerként természetesen nem tudom megunni a mi Nagy Márkunkat ( márkacsintás). Nagyon tetszett Beki elvonulása és a civakodás ami ebből alakult. Viszont. Ilona, hogy tehette ezt?????? Mély csalódás volt, de Botond szimpatikusabb, így meg van bocsájtva. :D Viszont ez a függő vég, megint kicsapta a biztosítékot. 18 óra. Nem hiszem el.
Eszter Bako véleménye:
Nagyon vártam már a folytatást, a stílus, humor, fodulat, történetvezetés és minden amit megszokhattunk Leiner Laurától benne volt. Én úgy érzem, hogy egy valós képet mutatt be a tehetségkutatók és a média világáról, amit nem sokan mondanak el, vagy írnak le, így ajánlanám mindenkinek aki ebbe a világba vágyik. Sok helyen olvastam olyat, hogy mennyire el van rontva, mivel ebben a részben is Bexi és Márk továbbra is se veled se nélküled játékot játszanak, a vége pedig "brutál", viszont szerintem úgy hogy nem ismerjük a folytatást, meg azt, hogy hány kötetes a sorozat ne itéljünk, én imádtam és nagyon várom a folytatást :D
Nagy Dorina véleménye:
Valószínűleg akit ez a kötet érdekel, az olvasta az előzőeket, úgyhogy sok újat nem tudok mondani. Akinek az eddigiek tetszettek ez is fog. (Szóval nekem nagyon tetszett) Mondhatom, hogy nekem ez a sorozatból a kedvencem, de ez relatív, nem biztos, hogy másnak is ez lesz. Nagyon várom a folytatásokat, bár nem tudom mi minden fog történni még három köteten át Beki és Márk kapcsolatával...
Geréby Zsuzsanna véleménye:
A lányom kedvenc szerzője, és hogy a könyvekről is tudjunk beszélgetni, szinte mindig elolvasom az ő könyveit is. És nem csalódtam, aranyos, friss, kellőképpen őrült, és teljesen a mai világot tükrözi. Jó szórakozás volt egy napra.
Dózsai Évi véleménye:
Huszonnégy órán belül elolvastam, és szintén ott tartok, ahol a Hullócsillag elolvasása után tartottam, mi lesz velem a folytatásig????!!!!!!! Faltam a sorokat, oldalakat, nem csalódtam kedvenc írónőmben, aki ismételten remekelt, új kiadó, új borítóterv szokni kell, de bejövős és ez a változás az írásán is látszik mivel csak kapkodtam a fejemet az események pörgősségén, nem gondoltam volna egy-két részletre, de az utolsó oldalon feltett kérdésre én is kíváncsi vagyok, valamint, HOGY MI LESZ A BERKKEL???????!!!!!!! Mi az, hogy tizennyolc órát voltál Nagy Márk barátnője díj?!!!!! Az a baj, hogy rosszat sejtek, és nem tudom hogy fogom lefoglalni magamat a következő könyv megjelenéséig...
Ékes Ancsa véleménye:
Ismételten nem csalódtam. Felfaltam, majd csalódottan tapasztaltam, hogy már vége is, hónapokat várhatok, hogy mi lesz a fordulat következménye.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a saját élete appró problémáit kicsit maga mögött hagyná.
Gergely Edina véleménye:
Egy nap alatt elolvastam, szerintem ez jelent valamit.
Még most is érzem Bexi kettősségét (nagyon gyerekes-nagyon bölcs), de kezdem megszokni. Igazi kis laza tini olvasmány, elfeledteti velem a saját problémáimat egy időre. Várom nagyon a folytatást!