ADATLAP
Carnivia-trilógia
Meggyalázva
Aldo Piola, nyomozó-ezredes és ifjú beosztottja, Katerina Pavo egy gyilkosság-sorozat nyomában Velence egész bűn-labirintusát kénytelen bejárni valóságosan és egy különleges netes portál, a Carnivia.com virtuális világában -, ugyanakkor időben messzebbre, a délszláv háborúkig kell kutatniuk magyarázatért.
Szöktetés
Karnevál van, a velencei swinger klubban senki sem figyel föl a tollas álarcot viselő, vékony lányalakra, amint zsákot húznak a fejére. Senki sem látja a sötétre színezett ablakú furgont, amely elrobog vele a hegyekbe. Mia Elston a Velence közelében állomásozó amerikai haderő egyik főtisztjének a lánya. De ki akarná elrabolni, és miért?
Az áruló
A velencei Lido zsúfolt strandján egy férfiholttestet találnak félig a vízben, elvágott torokkal, kitépett nyelvvel, arcán furcsa régi maszkkal... A nyomozás szálai sokfelé vezetnek: az olasz szabadkőművesség titokzatos, zárt világához, az egyház és a CIA múltbeli összeesküvéséhez, valamint számítógépes bűnözők Olaszországot pusztítással fenyegető vírustámadásához.
...
Bankó Sarolta véleménye:
Összességében tetszett, mind a három könyv izgalmas, érdekes történeteket, összeesküvés elméleteket, történelmi tényeket boncolgat. A karakterek magánéletébe is betekintést nyerhetünk, de valahogy a zárás, úgy érzem össze lett csapva, egy kicsit lóg a levegőbe, hogy akkor mi lett a szereplőkkel pontosan.
Feraji Anikó véleménye:
Hű ezt a 3 könyvet 5 nap alatt olvastam el, olyan izgalmas és érdekes volt. Olyan témákat dolgoz fel amik itt zajlanak körülöttünk, vagy nem is olyan messze. Mind az embercsempészet, mind a háborúk kirobbanásakor a féktelen erőszakhullám, az emberek megfélelmítése itt zajlik körülöttünk. Nagyon érdekes volt olvasni az internetre a közösségi oldalakra vonatkozó információkat. Veszélyes hely az internet talán veszélyesebb is mint a való világ, mert nem is gondolnánk kik, mikor férhetnek hozzá és milyen adatainkhoz. Hogyan térképezik fel a szokásainkat érdeklődési körünket és csinálnak tökéletes profilt rólunk. Félelmetes. Másik dolog ami elképesztett az USA befolyása. Mindenképpen ajánlom a könyveket és mindhármat mert így lesz teljes a kép.