ADATLAP
Szürke ötven árnyalata
Amikor Anastasia Steele, egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. Az ártatlan lány megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana szelíd szépségének és eszének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja ellenére démonok gyötrik. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon sötét vágyait
A sorozat, amely meghódította a világot, új fordításban!...
Gyalog Nikolett véleménye:
A 2. film megjelenése előtt újra elolvastam a könyvsorozatot. Magával ragadt a történet, ahogy Christian megváltozik Anna miatt. A film nem adta vissza úgy a történetet, a könyv sokkal jobb.
Jaros Anita véleménye:
Az előttem szólóhoz hasonlóan én is először a filmet láttam, így reméltem, hogy a könyv jobb lesz és az is. A témája számomra teljesen új volt, éppen ezért vágtam bele, viszont a nyelvezetéhez nem sikerült hozzászoknom.
Skripeg Mária véleménye:
Sokakkal ellentétben én először a filmet láttam, utána kezdtem el a könyvet.
Nagyon örültem, hogy a könyv nem csak az erotikus jeleneteket mutatja be aprólékosan, ha nem a környezet- és jellem leírásoknál alapos.
Szívesen ajánlom az ismerőseimnek is.