ADATLAP
Rule
Shaw Landon attól a pillanattól fogva szerelmes Rule Archerbe, hogy meglátta őt.
A lányt nem taszítják piercingjei, tetoválásai és vad természete. Noha tisztában van vele, hogy Rule nem hozzá való, szívének nem tud parancsolni.
Rule tökéletes ellentéte mindannak, amit Shaw, a tiszta lelkű orvostanhallgató képvisel.
Egy olyan fenegyereknek, mint Rule Archer, Shaw Landon egy beképzelt királykisasszony – és nem utolsó sorban halott ikertestvére ex-barátnője. A lány mások szabályai szerint él, Rule csakis a saját feje után megy. Nincs ideje a Shaw-féle jóravaló, rendes lányokra, még akkor sem, ha ő az egyetlen, aki igazán ismeri őt.
De a rövid szoknya, a túl sok pohár születésnapi koktél és a megvallott titkok egy olyan estéhez vezetnek, melyet egyikük sem tud feledni.
A párnak most azzal a nehézséggel kell szembenéznie, hogy egy olyan lány, mint Shaw és egy olyan fiú, mint Rule hogy tudnak együtt maradni anélkül, hogy tönkretennék szerelmüket, vagy ami még rosszabb… egymást....
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
A borítója alapján választottam ez a könyvet és az igazat megvallva nem csalódtam. Nagyon jó történet, ami két családról szól. A főszereplők a saját családjukkal küzdenek, hogy elfogadtassák magukat olyannak, amilyenek lenni szeretnének és természetesen az ők szerelmi történetükről. Nagyon jó könyv, mint a borítón is látható 25% piercing 25 % tetkó 25% rossz fiú 25% jó lány Mindenkinek tudom ajánlani.
Turi Mária véleménye:
Imádtaaam, annyira hogy tegnap mikor nekikezdtem le se akartam tenni (éjjel egyig olvastam), ki szeretne megválni egy ilyen pasitól. Imádom a rossz fiúnak álcázott jó fiúkat. Rule-tól nehéz volt megválni, de az összes pasi ilyen benne, szívedbe lopják magukat. A csajok is jó fejek. Mindkét szereplő komplikált családi háttérrel rendelkezik, de a baráti köreik eszméletlen hűségesek. és összetartóak. Bár Shaw szüleit nem kedveltem meg, nagyon nem, Rule szüleivel együtt éreztem, de az anyját nehezen értettem meg, miért rekesztette ki ennyire a fiát és mért nem próbálta megérteni. A történet magával sodort és hogy a szemszögek váltakoztak érdekesebbé tette a könyvet, mert mindkét oldalról követhettük az eseményeket. A végére örültem hogy Rule nem fordult ki magából, és hogy Shaw viszont végre felvállalta magát és nem megfelelni akart mindenkinek.
Nekem nagyon tetszett ez a történet.
Putnoki Zsuzsanna véleménye:
Nem tudtam mire számíthatok de meg kell mondjam, ez egy nagyon jó könyv.
A szereplők kidolgozása nagyszerű, a történet szépen kidolgozott.
És hát a borító...
Nem bántam meg hogy ezt a könyvet megvettem, bátran ajánlom mindenkinek.
Csizmarik Anikó véleménye:
Érdekes a könyv az biztos. Az elején Rule és Shaw mint két ellenség, Rule a család fekete báránya, akinek az egész világ az ellensége. Shaw pedig aki első látásra beleszeret Rule-ba, azonban mindezt titokban teszi. A könyv eleje izgalmasra sikeredett, talán túl izgalmasra, azzal, ahogy a két fiatal próbált együtt lenni, élni, szeretni. Azonban a kezdeti izgalom a könyv felénél kicsit unalomba csapott át. Ennek ellenére még mindig azt mondom, szuper könyv, én imádtam :)
Kiss Nikoletta véleménye:
Már vagy 2-3 napja elolvastam a könyvet, de még mindig nem tudom mit írjak. Igazából csak most jutottam odáig, hogy leírom, amíg friss az élmény.
Első olvasásra nagyon tetszett. Rule és Shaw nem gördítettek maguk elé fölösleges akadályokat, amit sok könyvben nem is értek, hanem megpróbálták hogy alakul a kapcsolatuk. Ami rendben is van. A szereplők is szimpatikusak voltak.
Ez megmaradt így is, hogy másodjára olvasom, de valami nem volt az igazi. Talán az újdonság varázsa hiányzott, de még így is nagyon jó volt elolvasni.
Kovács Szilvia véleménye:
Kicsit vegyesek az érzéseim ezzel a könyvvel kapcsolatosan. Nagyon jól indult, azt gondoltam, hogy ez nem egy tucat könyv lesz. Aztán a közepén kicsit ellaposodott a történet és átcsapott a szokásos szerelmes regények stílusába...dráma, bonyodalom és végül a boldog végkifejlet ahol mindenki rájön, hogy milyen idióta is volt és hogy most biztos elszúrt mindent, de mégsem... Szóval a végén vissza avanzsált ez a könyv az egyszer olvasható kategóriába nálam, amit nagyon sajnálok.
Lőrinczy Viktória véleménye:
Nagyon tetszett, hogy a főszereplő srác, Rule nem az az átlagos srác akiket eddig olvastam. Az egész történet magával ragadt. Örülök, hogy rátaláltam erre a könyvre.
(Csak azt nem értem, hogy tudok mindig olyan kötetre rátalálni, aminek nincs folytatása..? :)
Bogdanovics Szilvia véleménye:
Könnyű, egyszer olvasós könyv. Semmi kihivás nem volt benne, előre lehetett tudni a cselekményt, bár az emberek jellemvonásában tudott meglepetést okozni. Nem lesz a kedvenc könyvem, de egyszer el lehetett olvasni kikapcsolodásként.
Illés Renáta véleménye:
Nekem nagyon tetszett a történet, vagány srác és jó kislány egymásra találása, az ilyesmi nekem mindig izgalmas. Az olyan férfiakat pedig különösen kedvelem, akik ennyire védik a lányt, akit szeretnek. Csak ez a borító....hol a punk séró? Igazán választhattak volna olyan borítót, ami összefügg a lapok tartalmával.
Kéri Dóra véleménye:
Váá, ez a könyv. Egyszer már belekezdtem, de abbahagytam, mert uncsinak tűnt. Most újra kihalásztam. És imádtam. Shaw olyan normális és szerethető karakter volt, Rule meg olyan szexi és veszélyes. A tökéletes kombinációk :3
Gazsóné Bodor Györgyi véleménye:
Tipikus romantikus történet egy kis drámával megfűszerezve. Semmi extra. Alapvetően nem volt rossz, de nem vagyok tőle beájulva. Rule szimpatikus volt, bírtam, ahogy a munkájáról, a tetoválásról is volt benne szó. Várható és kiszámítható volt a történet befejezése. Sajnos a borító szerintem nem igazán adta vissza a főszereplő kinézetét és jellemét.
Havancsák Izabella véleménye:
Ezt a könyvet kár volt elolvasni, mondjuk nem is vártam tőle túl sokat. Sablonos New Adult könyv, szenvedéssel, problémás múlttal, összejövünk-nem jövünk össze konfliktussal. Az egyedüli érdekes személy a történetben az Rule anyukája, akinek az érzelmi intelligenciája a fia halálával totálisan leamortizálódott. Nagyon fura volt nekem azt olvasni, hogy nem tud saját magán túl látni és nem érzi mekkora felelőssége van a másik két gyerekének a jóllétében. Szóval azért tanultam belőle, mert elgondolkodtatott az anyuka érzelmi spektruma.
Berek-Fekete Zsófia véleménye:
Nagy nehezen, de sikerült elolvasni. Nincs gondom a szerelmes történetekkel, de ez a könyv sehogy nem jött be. Rule ls Shaw közötti feszültség egész a könyv olvasás
során szinte folyamatos az egymás közötti nem bevallott szerelem miatt.
A szereplők élete érdekes és bonyolult, nekem talán egy kicsit sok is,
főleg, hogy happy and lett a vége.