ADATLAP
Fekete doboz
Magával ragadó történet, tele titkokkal, rejtélyekkel és meglepő fordulatokkal.
Főszereplői megállíthatatlanul sodródnak egymás felé:

Egy 19 éves lány, aki meghalni indul Los Angelesbe, mert úgy érzi, képtelen tovább megbirkózni a betegségével és a múlt tragikus árnyaival. A családja semmit nem sejt a tervéről.

Egy 21 éves fiú, aki sötét titkokat rejteget. A lelkét nyomasztó terhek mégis szelíddé, szeretettel telivé tették. Keserű gondolatait csodálatos dalokban fogalmazza meg.

A Fekete doboz, amely nemcsak egy különleges dal, hanem egy könyv címe is. Ráadásul tényleg létezik egy fekete doboz, de senki nem tudja, mi van benne, és hol van a kulcs, amelyik nyitja.

Bár nem sejtik, ők hárman nem először találkoznak, de most a sorsuk elkerülhetetlenül, véglegesen összefonódik. Újabb és újabb titkokra derül fény, s a múlt rejtélyei lassan átadják a helyüket az elfogadásnak, a megértésnek… és végül talán a szerelemnek....
Zaják Julianna véleménye:
Nagyon, nagyon el akartam olvasni, ezt a komoly témákat boncolgató, sötét hangulatú, mégis romantikus történetet! Letehetetlen, szívszorító olvasmány! A két fiatal titkai brutálisan sokkolt! Nagyon tetszett a váltott szemszög és a múlt és jelen váltakozása. Olvasás közben hol sírtam, hol mosolyogtam Biztos vagyok benne, hogy hosszú ideig nem felejtem el!
Simon Csilla véleménye:
Hát, hűha! Nem igazán tudtam letenni. Komoly, időnként szívbemarkoló, időnként mosolyt előcsalogató történet. Két fiatal története, sorsuk összefonódása. Nyíltan ír bipoláris betegségről, erőszakról, öngyilkosságról, mégsem lesz a történet annyira fekete. A fájdalmaikat átéreztem, ahogy az örömeiket is. Ajánlom.
Czinkócziné Tóth Éva véleménye:
Imádom a WOW kiadó könyveit.
Ez a könyv is szívbemarkoló volt. Nehéz témát boncolgat, de olvastatta magát... Crush és Mikki többször is belépnek egymás életébe , és minden alkalommal megmentik a másikat valamilyen úton, módon. Még akkor is mikor mégcsak nem is ismerik egymást...