ADATLAP
Éjfélig vagy enyém
Cam Rohan egy londoni játékkaszinó titokzatos igazgatója, akit már untatnak szép, de unalmas szeretői. Életébe ekkor lép be Amelia, aki gondját viseli árván maradt húgainak, miközben csélcsap bátyját keresi a londoni alvilágban. Leo ugyanis váratlanul nemesi címet és egy romos vidéki birtokot örököl, a kúria rendbehozatala azonban Amelia feladata marad. Rohan követi a lányt vidéki birtokukra, ahol már semmi sem szabhat gátat a köztük kirobbanó szenvedélynek. Szerelmük beteljesedik, amikor is felbukkan a lány egykori szerelme, aki annak idején cserbenhagyta, és a múlt mindkettőjük életére mázsás súlyként nehezedik. ...
Szabó Adrienn véleménye:
Ettől az írónőtől ez volt az első könyv, amit olvastam, de nem az utolsó. Szerencsémre ez a könyv egy könyvsorozat első darabja, így még tovább követhetem a szereplők életét. A Hathaway család minden tagját megszerettem, de a szertelen, és felelősségtudó Amelia a kedvencem, őt érzem magamhoz a legközelebb. Imádom Jane Austen könyveit, és valószínűleg ezért is ragadott meg, ugyanis a világ a szereplők, a stílus mind-mind az ő műveire emlékeztet, de persze azóta változott a világ, így a mostani trend is benne van az írónő művében.
Kovácsné Szabó Lilla véleménye:
jaj, de jó kis kikapcsolódás volt ezt a könyvet olvasni. Hihetetlen fordulatos, igazi emberi tulajdonságokkal bíró szereplőkkel, és egy végtelen balszerencsés, de imádnivaló családdal.
Nagyon kíváncsi vagyok a Hathaway család további kalandjaira is.