ADATLAP
Csókelvonó kockáknak
Libby Garrett Owen-függő. A szuperokos lány szentül hiszi, hogy megütötte a főnyereményt a szívdöglesztő kosarassal, miközben a srác még csak mutatkozni sem hajlandó vele, nemhogy felvállalni közel egy éve tartó kapcsolatukat. Avery és a kockakommandó nem bírja tovább nézni, hogy imádni valóan őrült barátjuk lassan teljesen kifordul önmagából, ezért ráveszik, hogy csináljon végig egy tizenkét lépéses "Owen-elvonó"-t. A sikeres leszokáshoz Libbynek szüksége van egy pártatlan mentor segítségére is - itt lép a képbe Adam. A kőkemény, szexi srác elvileg tökéletes a feladatra, ha valaki elbír Libbyvel, az ő. Ja, hogy titokban évek óta szerelmes a lányba? Á, miért is bonyolítaná ez a dolgokat?! ...
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Az első rész már rég olvastam, az nagyon tetszett. Ez a rész kicsit unalmas volt. Libby és Adam nekem valahogy nem illenek össze, nem tudom miért, kicsit furák együtt, na de mindegy, ha az írónő őket összehozta, akkor az úgy is van. Adam nagyon szimpatikus karakter, félénk az érzéseivel kapcsolatban, de ha egyszer elveszti az eszét, akkor jól kinyitja a száját. Libbyt nem szerettem meg, azért mert csak a külsőségek számítanak neki, igaz a végén újra "önmaga" lesz, de nekem, akkor se lesz jó karakter.
Süveges-Kuzma Enikő véleménye:
Az első könyv után csalódás volt. Libby hiába okos, ha nem érdekli semmi csak a külsőség. Adam tipikusan az a férfi, akit nem szeretek. Évekig várni arra, hogy bevallja az érzéseit. Bár a külsőt leírva az egyik kedvencem.
Accalia ^^ véleménye:
Tipikus unalmas és jellegtelen "romantikus" tiniregényt olvashattunk, ami sosem jöhetett volna létre Kelly Oram segítsége nélkül.
Utáltam. Hogy Adam mennyire unalmas és Karemella mennyire semmilyen az már szinte kimondhatatlan. Szóval, a csak konkrétan egy ribanc. Ha tetszik, ha nem.. ez a véleményem.
És a vége szörnyű volt.
Bankó Sarolta véleménye:
Olvastam az első részt, Avery és Grayson történetét, az nagyon tetszett. Már ott is fellelhető volt Libby humora, szerethető, szimpatikus lány. Az ő történetében az elején elszalad vele a ló, a rossz pasiba szeret bele, de sikerül túljutnia és megtalálni az őszinte szerelmet.
Ombodi Krisztina véleménye:
Nagyon tetszett. Libby karaktere nagyon szimpatikus. Ezen a csajon annyit röhögtem, akkora beszólásai vannak. Az egész könyv nagyon jó volt, megéri elolvasni. Két dolog van benne, ami nem tetszett. Az egyik, hogy ugye Adam azt akarja elérni, hogy Libby végre szépnek lássa magát, és elhiggye, hogy tényleg szép, de néha nagyon zavaróak és nagyon nyálasak voltak a hegyi beszédek. A másik, hogy nem tudtam elképzelni, hogy hogyan néznek ki a karakterek, mert gyenge külső leírás volt. De ezektől eltekintve nagyon nagyon jó volt. :)