ADATLAP
Kőkemény
Nem ​​elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít.
Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem: jó külső, agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz.
Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló.
De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges.
Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját – a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot –, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a következő hétre legyen a menyasszonyom. Charlotte benne van a dologban – azért mond igent, hogy viselhesse ezt a jókora követ.
Ám hamarosan a nyilvánosság előtti színlelés a hálószobában egyáltalán nem lesz megjátszás, hiszen Charlotte képtelen lesz majd tettetni a lábujjgörbítő, ablak rezegtető orgazmus-sikolyait, miközben új magaslatokba röpítem majd a lepedők között.
De azt hiszem, én azt nem tudom majd színlelni, hogy érzek iránta valamit…
Mi a csudába sodortam magam ezzel a… kőkemény dologgal itt?...
Kovács Szilvia véleménye:
Hááát, érdekes volt ez a könyv… Nem igazán tudom, hogy most mit is írjak, mert abszolút nem erre számítottam.
Alapvetően tetszett Spencer stílusa, annak ellenére, hogy az egója eléggé hatalmas, de ezzel tökéletesen tisztában is van. Az az irónia amivel időnként magáról beszélt, ahogy önmagát jellemezte nagyon is bejött. Nagyon is családcentrikus, aki imádja a szüleit és felnéz rájuk, bármit megtenne a családjáért. Ahogy lassan rájön, hogy mit is érez Charlotte iránt (mert az számomra nagyon is egyértelmű volt már az elejétől, hogy Charlotte mit érez). A belső monológjai visznek mindent, hatalmasakat nevettem rajta!
Az egész vicces volt és szórakoztató, sok-sok erotikával fűszerezve. Szóval, ha az ember túljut az első pár oldalon, ahol csak egy öntelt, beképzelt pasi öntömjénezését olvashatjuk, akkor egy nagyon is élvezhető és szórakoztató történetet kap.
Kornélia Jolán Finta véleménye:
Valamilyen könnyed olvasmányra vágytam, megláttam egy ajánlót róla, és ez kellett....
Erotikus, de egyben romantikus könyv, férfi és nő közti barátságról, ami szerelemmé válik,de ki tudja mikor is?????Egy tipikus férfi gondolkodó, akinek megváltozik az élete miként szerelmes lesz. Azért tetszett a könyv, mert jól megírott karakterek a szereplék , a könyv stílusa kiforrott, humoros, egyben kellemesen erotikával fűtött...Érdemes elolvasni, szórakoztató irodalom...
Kovács Roxána véleménye:
Húú!! Olvastam már ebben a kategóriában több könyvet, de ez más volt. Ilyent még nem olvastam amiben a férfi szemszögéből ismerem meg a történetet! El einte olyan nagyképűnek gomdoltam de persze hamar kiderült hogy egy érző lélek. Hát igen fiú lány barátság létezik e? Ezt a kérdést sokan vitatják...!
Ebből a könyvből is kiderül hogy valaki mindig többet érez (ebben az esetben mindketten) Izgalmas volt romantikus és humoros. Tetszett! Ajánlani tudom mindenkinek nem fogtok csalódni :)
Polyák Eszter véleménye:
Nagyon tetszett, vicces,romantikus, pont, ami nekem kell. Eléggé beképzelt volt a srác magáról,hogy mennyit is tud,mert neki mindene meg van, ami kell egy nőnek. És mikor megtalálta az igazit, már nem is tudta, hogy mit mondjon. Ahogy kibontakozott a szerelmük, nagyon szépen leírta az írónő. Nem hiába mondják,hogy fiú lány barátság nagyon ritka, vagy az egyik vagy mindkettő szerelmes a másikba. Alig várom a folytatást magyarul.