ADATLAP
Gyilkos a vonal végén
Emmy álma egy öt regényre szóló kiadói szerződés, romantikus vacsora a legjobb barátjával (aki végre bevallja iránta érzett halhatatlan szerelmét), és sok-sok csokitorta. Happy end. Ehelyett valami őrült öregember a Starbucksban összevissza zagyvál neki a sosem látott apjáról, a zsebébe csúsztat egy hipermodern telefont, aztán… meghal. Ennél csak az sokkolóbb, hogy az ismeretlent megölték, és a valódi célpont Emmy volt. Felbukkan a halott férfi arrogáns unokája, aki állítja, hogy a nagyapja él (miért van az, hogy a szexi srácok mind taplók és/vagy zakkantak?), és ráveszi a lányt, hogy iratkozzon át az ő szuperbiztonságos iskolájába, amíg meg nem oldják a rejtélyt. Emmynek semmi kedve Sebastian sznob sulijába járni, de minél hamarabb derül ki az igazság, annál kisebb a veszélye, hogy megfojtja a srácot egy kanál vízben. Vagy megcsókolja. Mindkét lehetőség egyformán csábító…...
Bankó Sarolta véleménye:
Olvastam már jobb LOL történetet is. Valahogy a cselekmény sem ragadott magával, voltak benne érthetetlen részek, meg, nem is tudom, valahogy nem volt az igazi. Még ráadásul a vége sem tetszett.
Gyuricza Györgyné véleménye:
Ez a könyv is nagyon tetszett. Magával ragadó történet, amit az ember alig tud letenni, mindig azon jár az ember agya, vajon, hogy hogyan alakul a főhősnőnk sorsa. Mondjuk a végét nem így fejeztem volna be, illetve a megpendített szerelmi szálat is befejeztem volna, bár lehet csak számomra hiányoztak ezek az elemek. Tényleg azt lehet erre a történetre mondani, hogy LOL.
Boros Edina véleménye:
Nagyon szerettem ezt a könyvet is. Az elejétől kezdve magával ragadott a történet, nem tudtam letenni és mire feleszméltem már vége is volt a könyvnek. :) Szerethetőek voltak a karakterek, persze a rendőrt nem csiptem, valahogy nagyon ellenszenvesnek találtam. Úgy érzem valami nem stimmel vele. Összességében nagyon jó volt a könyv és alig várom a folytatását.
Márfi Regina véleménye:
Mindig is imádtam Marni könyveit, és ez a könyv sem tagadhatja meg magát. Hiába, egy fantasztikus írónővel áldott meg minket a sors.
A történet hihetetlenül magával ragadott, le se tudtam tenni. Tulajdonképpen egy nap sem kellett hogy kiolvassam. Egy teljesen átlagos történetnek indul, és mégis elszabadul benne a pokol. Imádom, ahogy a könyv minden egyes szava éberen tart, nem hagyja hogy elkalandozz, vagy egy pillanatra is letedd a könyvet.
Marni mindig is jó könyveket tudott írni, remélem még sok ilyen hajmeresztő történet van ott abban a szép kis fejecskéjében. Le a kalappal előtte.
u.i.: Remélem hamar kijön a következő része, mert olyan őrjítő a befejezése. :D