ADATLAP
Téli láng
Eve soha nem szerette a karácsonyt, azóta pedig különösen gyűlöli, hogy a vőlegénye karácsony napján veszítette életét egy afganisztáni bevetésen. A legkevésbé sem számít arra, hogy kedves, idős nagynénje egy élményparkot hagy rá a végrendeletében, mégpedig olyat, amelynek fő témája épp a karácsony...
És nem ez az egyetlen meglepetés. A nagynénje végakarata úgy szól, hogy Eve-nek egy rejtélyes üzlettárssal, Jacques Glace-szal közösen kell vezetnie a parkot. Ki ez a Jacques Glace, és vajon miért vette be Evelyn néni a végrendeletébe?
Ám Eve nem retten vissza a kihívástól. Elhatározza, hogy bármi áron sikerre viszi Winterworldöt. Vajon sikerül egyszer s mindenkorra felülkerekednie a karácsony és a mindent eluraló karácsonyi giccs iránti ellenszenvén? És végül sikerül Jacques-nak felolvasztania a lány jéggé fagyott szívét?...
Simon Csilla véleménye:
Még sosem hallottam karácsonyi élményparkról, de ezt a Télapó Parkot igazán megnézném! Nagyon tetszett. Szinte a könnyem csordult a szereplők boldogságának ábrázolásától. De tényleg! :) A Kapitány folyton mosolyt csalt az arcomra, ahogy Effin utasításai is, és nagyon izgultam Eve-ért, hogy észrevegye nem állt meg az élet sok évvel ezelőtt! Könnyed olvasmány így az ünnepek után pár hónappal, de kitűnő lehet ráhangolódásként is!
Süveges-Kuzma Enikő véleménye:
Nagyon kedves történet, megrázó múlttal. Véletlen találtam rá én is, de biztos, hogy más könyvét is el fogom olvasni a szerzőnek. Pont azt kaptam, amit vártam. Egy kedves, aranyos, romantikus, helyenként fájdalmas történetet, szerethető szereplőkkel.
Bodorics Anikó véleménye:
Valami könnyedre vágytam és teljesen ismeretlenül választottam ezt a könyvet. Bár több szereplőnek is szomorú múltja volt, mégis habkönnyű maradt az egész történet. Szerethető karakterek és egy aranyos történet, ennél több nem is kell egy igazi csajregényhez.