ADATLAP
Oblivion - Feledés 2.
Daemon ​​Blackkel összekapcsolódni szívás…

Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban.
De nem ez a legnagyobb problémánk.
A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, mindkettőnknek végünk. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van.
És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek.
Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak? Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmisek?
Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás.
Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat…

Éld át az Ónix történetét Daemonnal!...
Leitner Izabella véleménye:
Nagyon szeretem a Luxen sorozatot és örülök, hogy Jennifer Daemon szemszögéből is megírta a történetet. Jó újra átélni úgy, hogy Daemon "fejében" vagyunk... Mivel új események is kerültek bele, így egyáltalán nem vált unalmassá. Kíváncsian várom az Opál Daemon változatát is... :)
Áman Réka véleménye:
Régen olvastam az Ónixot, így nagyon jó volt újra átélni az egészet, ezúttal Daemon szemszögéből. Daemon számára nagyon sok minden másként játszódott le, így a könyvben számos olyan dolog került elő új szemszögből, amit csak Katy-n keresztül láttunk. Jobban meg lehetett érteni Daemon hogyan élte meg ezt a huzavonát Kat-tel, mit érzett, amikor Blake bekerült a képbe, vagy éppen akkor, amikor boldogan ment haza Kat-től, másnap pedig minden összetört számára. Mennyire más volt a könyv végét olvasni, hogy nem voltunk jelen az eseményeknél, csak amikor már késő volt. Imádtam, hogy a humor ugyanúgy átjött ebben a változatban is, sőt Daemon gondolataival az előtérben helyenként sokkal szórakoztatóbb volt. Még mindig imádom ezt a sorozatot, legyen akár Kat a mesélő, akár Daemon. Kíváncsian várom következő részt.
Kemsei Zsófia véleménye:
Hát akkor újra itt van a mi szívtipró idegenünk, Daemon Black. Ha nem szerettem meg volna az eddigi kötetekben, akkor a Feledés 2. biztosan gondoskodott volna róla. Valami hihetetlen, hogy Daemon ennyire mélyen érzett Katy iránt már az elejétől fogva.
Mivel kicsit haloványak az emlékeim a Luxen sorozatról, ezért néhol az újdonság erejével hatott a könyv és nemcsak az új részek miatt. Viszont ezekből kevesebb volt az első Feledéshez képest.
Összességében tetszett, hiszen mégiscsak Daemon Black volt a főszereplő. ;)