ADATLAP
Szigor II.kötet - A pillangók ébredése
..."A politika érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?

A kétszeres Aranykönyv-díjas Lakatos Levente hatalmas sikernek örvendő Szigor című regénytrilógiájának második kötetében érdek és érzelem ismét összecsap. Arcpirító erotika és gyilkos hatalmi játszmák csipetnyi humorral megszórva- lépj be Szigor világába! "...
Benkő Ella véleménye:
Lakatos Levente írásai még nem okoztak csalódást, bár az első könyvét félve vettem a kezembe 2 éve a kihívás miatt. Fordulatos, izgalmas a regény történetének vezetése, a szereplőkkel lehet azonosulni. Szerintem nagyobb figyelmet kaphatna külföldön is. Csak ajánlani tudom! Nagyon várom a 3. részt!
Leitner Izabella véleménye:
Nagyon szeretem Levente Szigor sorozatát! :) Különösen tetszett, hogy a 2. rész jelentős része Görögországban játszódott. Kíváncsian várom, hogy mit hoz a 3. rész, mert amikor már azt hinném, hogy Liza és Igor kapcsolata egyenesbe jön, Levente beletesz egy csavart, hogy nehogy már így legyen... :D De nyilván így lehet fenn tartani az érdeklődést a befejező rész iránt... :) Csak ajánlani tudom! ;)
Szabó Eszter véleménye:
Egyszerűen ahogy Lakatos Leventétől már megszokhattuk, lenyűgözően jó. Kiváncsian álltam hozzá, az első után és most sem csalódtam. Sőőt, merem állitani, hogy sokkal jobb mint az első rész.! Nagyon tetszett, magával hordozza Levente stílusát és ez igy jó. Megintcsak azt tudom mondani, hogy alig várom már a nyarat, ugyanis akkor jön az utolsó rész! Hajrá! ^^.