ADATLAP
Egy kis hazai Provence
“Egy kis hazai Provence” címmel megjelent a vendégházunk történetét bemutató könyv. 204 színes oldalon, kemény borítóval, tele szebbnél szebb fotókkal. Ez a könyv a Hazai Provence Vendégház metamorfózisának méltó lezárása.


Amikor 2014-ben megvettem a 180 éves kapolcsi parasztházikót, tudtam, hogy ezt a könyvet meg akarom írni. Ennek szellemében dokumentáltam az építkezés egy teljes évét és a nyitás után egy évvel most végre megérkezett a nyomdából a könyv. Leírhatatlan érzés a kezemben tartani és remélem, hogy a kedves Olvasóknak is egy felejthetetlen történetet ad majd át....
Bolla Sára véleménye:
Korábban sosem olvastam még ilyen témájú könyvet, de nagyon inspiráló volt! Magára a vendégházra még egy Cosmo hirdetésben bukkantam rá, és onnantól kezdve nem volt visszaút. Imádom ezt a stílust, a leendő otthonomat is ilyennek álmodtam meg. Ezért rengeteg inspirációt adott, hogy Barbi megosztotta velük a történetét. Korábban volt alkalmam a vendégházat saját szemeimmel látni, és szebb, mint a képeken! :) Ajánlom minden kreatív lakberendezőnek!