ADATLAP
Sempre - Mindörökké
Mindörökké tart majd, vagy pedig belepusztulnak?

Haven Antonelli és Carmine DeMarco igencsak eltérő körülmények között nevelkedett. Haven második generációs rabszolgaként elszigetelten élt a sivatag kellős közepén. Napjai kemény munkával teltek szörnyű bántalmazások között. Carmine gazdag maffiózó családba született, életét kiváltságok és kicsapongások határozták meg. Egy sorsfordulat mégis egymás közelébe sodorta őket. Titkok és hazugságok hálójában kell rájönniük, hogy noha látszólag különböznek, mégis több közös vonásuk van, mint bárki is hinné. A kaotikus, pénz és hatalom uralta világból Haven és Carmine is szabadulni szeretne, ám a születésük előtti események miatt a megsemmisülés fenyegeti őket.

A csalás és a gyilkosság egy létforma része, amiben semmit sem adnak ingyen. Főleg a szabadságot nem. De vajon milyen áldozatot kell hozniuk érte? Elmenekülhetnek a múltjuk elől? És főleg mit jelent szabadnak lenni?...
Áman Réka véleménye:
Nagyon nehéz összefoglalni a véleményemet...az első maffia történet amit olvastam és hát ha komolyabban végiggondolom a történetet egy eléggé komoly témát dolgoz fel. Haven és Carmine nem csak személyiségben különböznek hanem minden másban is. Az egyetlen közös dolog bennük hogy mindketten sokat szenvedtek a múltban teljesen különböző okok miatt. A történet középpontjában a fiatalok szerelme áll mégis egy csomó más témát érint, ezek közül némelyik nagyon megrázó. Imádtam a könyvet és összeségében azt gondolom hogy aki belevág a törénetbe, nem fog csalódni!;)
Békés Nikolett véleménye:
Az első gondolat, ami eszembe jut miután befejeztem a kötetet, az, hogy szerencsés vagyok.
Szerencsés, mert szabadnak születtem.
Valamint jó érzés, hogy olyan történeteket olvashattam eddig, amik nagyon jók a maguk műfajában, és a kedvenceim listája bővült.
Ez a kötet is ide tartozik.
A történet magával ragadó, kellően izgalmas, a szereplők szerethetők, ki - ki a maga problémáival, de én azonosulni tudtam velük.
Terjedelemre panaszom nem lehet és csak remélem, hogy minél hamarabb jön a következő része.
Csak ajánlani tudom, kedvenc. :)