ADATLAP
Egy este párizsban
Alain Bonnard, egy kis párizsi művészmozi tulajdonosa, javíthatatlan álmodozó. Feltűnik neki, hogy szerdánként az esti vetítésen gyakran ott ül egy csinos, piros kabátos fiatal nő, aki a 17. sornak mindig ugyanarra a helyére vesz jegyet. Alainnek megtetszik a lány, és meghívja vacsorára. Csodálatos estét töltenek el, ám a szépséges idegent ekkor látja utoljára. Hova tűnhetett? Alain mindent elkövet, hogy a nyomára bukkanjon, s közben filmbe illő kalandokban lesz része...
Fekete Gabriella véleménye:
Egy újabb könnyed Párizsi történet, tele cukormázzal. Egy érzelmes, szerelmes mese, piros kabátos lánnyal, egy álmodozó fiúval, és kutatással. Annyira cukros, hogy ha túl sok Barreau történetet olvas az ember egymás után megfekszi a gyomrát. Egy még újdonság volt, a harmadik már unalmas és lassú. Azt hiszem, hogy én itt fogom abbahagyni a Nicolas Barreau könyvek olvasását. Talán jobban kellett volna adagolnom, hisz két tartalmas, komoly könyv között, érdekes kikapcsolódás lehetett volna.
5/2
Kovácsné Szabó Lilla véleménye:
Szeretem olvasni ezeket a könyveket. Mindig elkalandozik vele az ember egy különös, örök szerelmes világba, ahol a férfi keresi a nőt, és nem fordítva! Itt mindenképpen happy end a történet vége, de addig még történik néhány fordulat.
Tünde véleménye:
Az író összes könyvét olvastam,mert könnyed ,laza és szórakoztató...a stílusa könnyen emészthető ,pörögnek az események. Egy gyönyörű, szövődményes love story amit kb. 2-2,5 óra alatt ki is lehet olvasni. Pont ilyenre vágyott most a lelkem,ahol a szerelem győzedelmeskedik és nincs vérontás :) A fent említett okokból kifejezetten csak női olvasóknak ajánlom ;)
Szalai Adél véleménye:
Az író 4. könnyed, imádnivaló, szerelmes, romantikus, egymásra találós, bonyodalmakkal teli műve. Imádtam az összeset eddig. Ha az ember egy laza kikapcsolós, love story-s, happy end-es könyvre vágyik, akkor mindenképp ajánlani tudom.