ADATLAP
Első érintés
Emily Wayborn csinos és sikeres szinkronszínész, aki kicsapongó múltját maga mögött hagyva kezd új életet. Vége azoknak az éveknek, amikor luxus eszkortlányként gazdag és perverz férfiak kívánságát leste. Ám amikor kétségbeesett üzenetet kap egykori barátnőjétől, egyre mélyebbre hatol a sötétségbe, amelyből egyszer már kiszabadult

Lenyűgözött, elbűvölt, bárhová követtem volna, de Amber bajba került, és szüksége volt a segítségemre.

Emily elhatározza, hogy felkutatja eltűnt barátnőjét, a nyomok pedig Reeve Sallishez, a jóképű, ám veszedelmes szállodatulajdonoshoz vezetik, aki nőfaló, perverz, és alvilági módszereiről híres.

Lassan, apránként, kétség sem férhet hozzá, hogy Reeve lesz a végzetem.

Hogy megtalálja Ambert, Emily kénytelen felkínálni a testét, így próbálja kifürkészni a férfi titkait és a barátnője nyomára lelni. Ám ahogy egyre jobban belebonyolódik a viszonyba, ellenállhatatlan vonzalmat érez Reeve perverziói iránt, miközben sejti, hogy a vesztébe rohan

Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed- regények....
Homlok Renáta véleménye:
Hát. Hát. A történet a végére lesz egy kicsit izgi. Mondhatnám, hogy függővég, mert igazából az is, de azért az ember úgy is sejti/reméli, hogy mi lesz majd a vége. :). És csak ezért fogom elolvasni a második részt, hogy tudjam is és ne csak sejtsem/reméljem. :)

A könyvben amúgy sok minden nem történik. Ezért is vonom le a fél csillagot. Mondjuk unatkozni azért nem lehet.

Emily és Reeve, Reeve és Emily, összeillenek ez nem vitás. Reeve karaktere jobban tetszett, de ez ez simán betudható, annak, hogy egy rejtélyes rosszfiú. :), és azért lássuk be az emberek nagy százaléka, nem feltétlen rugdalna ki egy ilyen pasit az ágyából, lehet, hogy nem tartaná ott sokáig, de azért egyszer kipróbálná. Illetve persze ki tudja. :)