ADATLAP
Egyszer
Bexi kezd besokallni a popszakmától.

A lehetőség, hogy folytathatja tanulmányait, ráadásul olyasmivel foglalkozhat, amit igazán szeret, miközben megmaradnak neki a barátai, Aszádék, Antiék, Körte és persze a legfontosabb, Nagy Márk... túl szép, hogy igaz legyen.

Azután az őrült hét után a balatoni nyaralóban minden megváltozott, Bexi és Nagy Márk kézen fogva léptek be, hogy együtt nézzenek szembe a kiadó tulajdonosával, de nem biztos, hogy a kapcsolatuk kibírja mindazt, ami rájuk vár....
Kovács-Valastyán Judit véleménye:
Amikor elkezdtem ezt a könyvsorozatot, egy kicsit aggódtam, hogy esetleg nem tudok majd azonosulni a történettel. Szerencsére Leiner Laura zseniálisan alkot karaktereket és jól kezeli a történetszálat is, iszonyat tehetséges és remélem még nagyon sok könyvét olvashatom. Sajnálom, hogy vége lett, tökéletes befejezést kapott Beki és Márk. Sírtam, nevettem, de főleg nevettem, mert annyira jó baráti társaság alakult ki, olyan jól érezték magukat végig, még a nehéz helyzetekben is találtak humort. Imádom Aszádékat és Balogh úrat.
Kormányos esztikormanyos5@gmail.com véleménye:
Úristen, nem is tudom, mit mondhatnék… Ennél jobb és méltóbb befejezést el sem képzelhettem volna ehhez a történethez. Hihetetlen, hogy néhány szóval, mondattal mennyire meg lehet hatni egy olvasót. Nem is kérdés, hogy örök kedvenc marad!
Zsuzsanna Volford véleménye:
A történet sajnos véget ér, de most sem csalódhatnak az olvasók, elvégre a váratlan fordulatok itt is megtörténnek, de a végére minden kibogozódik, és a szerző még ad némi információt a szereplők utóéletéről is.