ADATLAP
Az anya
Éjszakánként egy fiatal lány mutatja meg bájait egy night club kiéhezett férfiközönségének. Lisa tökéletes külseje azonban egy olyan lelket takar, mely már élete hajnalán darabokra tört. A lány családjától sosem kapott szeretetet, törődést, így hát álmaiba és reményeibe kapaszkodva próbál életben maradni.
Egyik éjjel a fellépése után a kilátástalan anyagi helyzetbe került Lisa vonakodva, de elfogadja egy férfi ajánlatát, aki rengeteg pénz kínál, ha elmegy vele. A kilátástalan anyagi helyzetbe került lány vonakodva ugyan, de elfogadja az ajánlatot. A férfi kegyetlenül megerőszakolja hamarosan kiderül, hogy a lány teherbe esett. Első gondolata az abortusz, hiszen hogyan is tudna felnevelni és eltartani egy gyermeket, ha még önmagáról sem tud gondoskodni.Egyetlen barátja, Karen azonban meggyőzi őt arról, hogy minden okkal történik, hogy ez is egy lehetőség az élettől. Kezdetét veszi egy embert próbáló út mely során egy lelkileg összetört lányból olyan nő válik, aki bármire képes gyermeke boldogságáért.
Megindító történet arról, mire képes egy összetört, de szerető szív.....
Pintér Gabriella véleménye:
Kicsit többet vártam a könyvtől, mint amit adott, de azért a végére sikerült kicsit meghatódnom. Néha már untam, hogy ennyi minden rossz dolog történt Lisával, számomra kicsit erőltetett volt, hogy na oké, ez most már kicsit túlzás. Ami tetszett benne, az a lelki tartása volt az Anyának és az a bensőséges kapcsolat a kislányával, amit szerintem minden szülőnek el kellene sajátítania.
Jakabné Rácz Ildikó véleménye:
Hú....Elolvastam, meglepődtem...Nem jó értelemben. Maga a történet is elég kusza, az író próbál egy sablon mentén mégis egyedit alkotni! De érezni, hogy jobbról balról szedte össze a gondolatait....sajnos! Erőszakból fogant gyermek, mint az anyja megmentője és 2 évesen folyékonyan beszélő tanácsadója....arról nem is beszélve, hogy magyarul rossz a tördelés és helyesírási-fogalmazási hibák is vannak benne.....