ADATLAP
Naplemente ​a Central parkban
Szerelemről hallani sem akar a kerttervező Frankie Cole, mivel szülei válása után szembesült azzal, hogy az érzelmek micsoda pusztításra képesek. Az egyetlen férfi, akinek a társaságában jól érzi magát, a barátnője bátyja – de a kapcsolatuk szigorúan plátói. Noha a szíve hevesebben ver Matt jelenlétében, erről igyekszik tudomást sem venni…Matt Walker évek óta szereti Frankie-t, de tudja, hogy a látszólag kemény felszín alatt rendkívül sebezhető, ezért mindig megtartotta vele szemben a három lépés távolságot. De aztán történik valami, és úgy dönt, egy percig sem vár tovább. Mindent bevet, hogy meggyőzze a lányt, bízzon benne, ossza meg vele a titkait. Ebben sokat segít egy naplemente a Central Parkban…...
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Az első rész után rögtön kezdtem a másodikat. Ez sokkal jobban tetszett. Szuper volt ez a rész is, igazi nyári romantikus limonádé.
Frankie és Matt között már az előző könyvben is sistergett a levegő, de most teljesedett ki igazán. Örülök, hogy az írónő Frankie számára őt szemelte ki, tökéletesebb férfit ugyanis nemigen tudtam volna elképzelni mellé. Mert míg a szerelmet és a kapcsolatokat jó messziről elkerülő lány kibújt a csigaházából, és elfogadta, hogy szeretni nem gyengeség, addig az a férfi, akinek a nők az ölébe hullottak egész életében, megtanult türelmesnek lenni és küzdeni.