ADATLAP
Becsavart szerelem
Parker imád softballozni! A tizenhét éves lány megállíthatatlan a pályán, igazi őstehetség, mégis otthagyja a csapatot, amikor az anyja lelép egy másik nővel, és az egész város botránytól hangos. Parker ezután mindent elkövet, hogy bebizonyítsa, őt aztán tutira a pasik érdeklik. Ha ehhez az kell, hogy bombanővé változzon, és egy csomó sráccal kikezdjen, hát legyen! Nem számít, ez mennyire dühíti a baseballcsapat szexi kapitányát, vagy hogy a fiatal segédedzővel veszélyesen közel kerülnek egymáshoz. A lánynak idő kellene, hogy rendet tegyen a fejében és a szívében, de a szerelemben nincs időkérés, az csak száguld felé, mint egy csavart labda. Vajon Parker megnyerheti ezt a meccset?...
Kovács Szilvia véleménye:
Időhiány miatt kicsit lassan haladtam ezzel a könyvel, pedig egyébként nem volt rossz. Meg volt benne minden ami a kikapcsolódáshoz kell.
Mondjuk Parker viselkedését helyenként nem igazán értettem, mint ahogy azt sem, hogy az apjuk hogy lehet ennyire szemellenzős, és miért nem akarja meglátni azt ami annyira nyilvánvaló. Persze tagadásban élni egyszerűbb és könnyebb.
De vissza térve Parkerre, nem igazán volt világos, hogy miért akar ennyire megfelelni és ennyire kivívni minden elismerést, miközben baromira nem boldog és nem látja, hogy a viselkedése éppen olaj a tűzre. Nem lát tovább a templomi közösség begyöpösödött tagjainál, miközben nagyon sokan vannak akik értetlenül állnak a megváltozott viselkedése előtt és nem értik mit miért csinál. Persze erre ő is idővel rájön.
Aki szereti a LOL-könyveket annak mindenképpen ajánlom, nem fog csalódni benne.
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Tipikus LOL könyv, igaz amit régebben olvastam,jobbak voltak. Könnyed kis olvasmány volt,így erre a napra,nem gondoltam,hogy ilyen hamar elolvasom,de volt rá időm. Sajnáltam kicsit a lányt,mert mivel a szülei nem figyeltek rá eléggé,ezért tett olyan dolgokat,amit nem kellett volna. Másrészről ez a vallásos dolog nagyon fura volt és nem normális,nálunk nem így van. Főleg ahogy az emberek viselkednek. Isten így, úgy, amúgy, de alapvetően semmi gerinc nincs bennük. Azt hiszik, hogy ha rosszat tesznek és elmondanak egy imát, akkor jó lesz minden és ők újra jó emberek lesznek...Will-t nagyon megkedveltem. Drew-t annyira nem, valahogy nem viselkedett tényleg barátként. Briant először kedveltem,jó fejnek tűnt,de aztán rájöttem,hogy csak kihasználta Parkert.