ADATLAP
Volt egyszer egy édesszájú medve
A Cerkabella e modern fabulák újrakiadásával szülők és oktatók segítségére kíván lenni. Hiszen Róka Marci és Lúd-Milla türelmes együttélésének a példája; a szüntelen veszélyben is bátorságot hírdető Tapsifületlen bűbájos története; nem kevésbé a Gyalogfáconok furfangos, minden veszélyt kijátszó észjárása mind-mind példát és továbbgondolási lehetőséget szolgáltat az eljövendő nemzedék számára....
Gyuricza Györgyné véleménye:
Sokat gondolkoztam ezen a monogramos kategórián, és már lassan feladtam a reményt, hogy találjak egy szerzőt aki megfelel a kritériumoknak.Sütő Andrásnak egyik gyerekkönyvére akadtam rá a gyerekkönyvtári látogatás alkalmával. Annyira kézenfekvő volt, hogy elolvassam Tőle ezt a kis könyvet mivel a lánykori nevem monogramja S.A.. Nem is tudom, hogy nem jutott az eszembe már hamarabb. Legalább, ha még lesz könyvkihívás jövőre is, már tudni fogom kitől olvassak.
A könyv maga nem valami nagy kiterjedésű, sok szép színes képpel vannak illusztrálva a mesék. Még tanultam is belőle, mert nem is hallottam még az ásólúdról. De a kedvencem a Tapsifüles története, ki a történet végére Tapsifületlen lett. A gyerekeknek annyira nem tetszett, lehet a nyelvezete miatt.