ADATLAP
Az a gyanúm, szerelem
:)...
Czine Vanda véleménye:
Az volt a gyanúm, hogy ez egy magával ragadó történet lesz és a gyanúm beigazolódott. Egy könnyed és szép történet a borok varázslatos világával megfűszerezve.
Jordan és Nick karakterei nem sablonosak, és a párosuk sem mindennapi. A borok és a borkóstolás művészete egy külön, kellemes hangulatot varázsolt az egész történet köré.
Pörgős cselekmény, szarkasztikus párbeszédek, egyszerűen imádtam!
G. Dorina véleménye:
Szimplán jó, sokszor letehetetlen, fordulatos, romantikus. Szivesen olvasok Julie Jamestől, mert nem okoz csalódást. Nyaralásra, de akár egy nehezebb időszakban pihentető olvasmánynak tökéletes választás.
Putnoki Zsuzsanna véleménye:
Romantikus, humoros nagyon jó poénokkal de ez már szinte elvárás az írónőtől.
Alig vártam, hogy vége legyen mert tudni akartam mi lesz és közben még úgy olvastam volna még. Remélem a következő is ilyen jó lesz.
Pencz Bernadett véleménye:
Óh, nagyon élveztem! Egyszerre volt bennem, hogy még ne legyen vége és a sürgető olvasás, hogy tudjam, mi jön ezután.
Nagyon izgalmas volt és nagyon jó karakterek voltak, Jorden és Nick is egyenlőek voltak, megszerettem őket és drukkoltam nekik.
Külön érdekes, hogy egy kicsit be lehet szagolni két izgalmas világba is, a nyomozós-ügynöki világba és a bor varázslatos kultúrájába.
Tetszik, ahogy Julie James ír, szeretném elolvasni a többi könyvét is.
Gombár-Erkli Katalin véleménye:
Tetszett! A gazdag és gyönyörű nő megtalálja az igazit egy "Magas, Sötét hajú és Tüzes"-ben. Az illető egy jóképű, szemtelen FBI ügynök, aki szexisten, erről bővebben is olvashatunk a könyvben. Könnyen olvasható, nagyon szórakoztató és humoros könyv. Már az elején szurkoltam, hogy összejöjjön nekik a dolog, és nem csalódtam. Megismerkedhetünk sok érdekes és luxus kategóriás borfajtával, és betekintés nyerhetünk az elit és sznob társasági életbe. Van benne egy kis akció, egy kis nyomozás, és bőven van benne románc.
Bankó Sarolta véleménye:
Ugyanolyan jó volt, mint az első rész!