ADATLAP
Édes lázadás
Az Édes lázadásban folytatódnak a D'Avila család asszonyainak kalandjai és viszontagságai. A századfordulóhoz közeledve a Fehér Orom ültetvényt immár Veronica két örökbe fogadott lánya, Sofía és Rebecca vezeti, és a testvérekre hamarosan nehéz idők várnak: Kubát újra eléri a forradalom szele, amely végleg kisöpri a rabszolgaságot és a spanyol elnyomókat a szigetről. A két testvér azonban nagy árat fizet ezért: nemcsak a szerelem és a féltékenység, de a háború eseményei is közéjük állnak, árulások és ármányok sorát indítva útjára... És felfedve egy régi titkot, amely éppúgy megpecsételi sorsukat, mint az Öreg Morró réges-régi jóslata.

Budai Lotti az Édes ébredés folytatásaként most a 19. századi gyarmati Kuba egy újabb izgalmas időszakát és a d'Avila család következő generációjának kalandjait mutatja be....
Kálmán Andrea véleménye:
Az első kötet után nagyon vártam a folytatást. Nem csalódtam. A d'Avila család története folytatódik. Fehér Orom női leszármazottait tovább sújtja az átok, amit őseik bűnei miatt kénytelenek hordozni. A testvér-háború által elindult lavinát csak egy testvérpár odaadó és önzetlen szeretete tudja megállítani.