ADATLAP
Gyilkos szándék
Ryan baseballjátékos és népszerű rádiós, boldog ifjú férj és apa. Ám egy éjszaka felesége, miközben kislányukkal együtt éppen férje meccsére siet, az országúton halálos autóbalesetet szenved. A kalandnak titkos tanúja akad, aki nem fedi fel kilétét, de eljuttatja a sajtónak az üzenetét: nem baleset történt, és ő tudja, ki ölte meg az asszonyt. A fájdalomtól félőrült férj feladja sportolói karrierjét, és magánnyomozásba kezd, amelyhez rádiós talkshow-ját is felhasználja: a gyanú árnyéka még főügyész barátjukra is rávetül Miért kellett meghalnia egy ártatlan tanárnőnek; mit tud és hol bujkál az autista öcs; ki bérelte fel az önjáró és leállíthatatlannak látszó bérgyilkost, hogy eltüntesse a saját nyomait? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a vakmerő Ryan egy ügyésznő segítségével, miközben a saját életét is kockára teszi....
Linkecs Krisztina véleménye:
Szeretem a sporttal kapcsolatos, könyveket, cikkeket, híreket ezért vettem meg a könyvet. Bár mint kiderült a könyv nem feltétlenül a sportról, mint inkább a sportoló családjáról szól. Az utolsó fejezetek kifejezetten tetszettek,nem lehetett eldönteni,hogy akkor ki is volt a valódi gyilkos.
Bálint Réka véleménye:
Imádom a sporttal kapcsolatos könyveket. Ez is egy szívszorító történet, ami bebizonyítja, hogy az élet sajnos a tragédiák után sem áll meg, és, hogy a sport a legnehezebb helyzetekben is vissza tudja rántani az embert a való életbe.