ADATLAP
Ez a férfi
Ava O’Shea, a fiatal belsőépítész az első találkozójára igyekszik a Manor tulajdonosával, Mr. Jesse Warddal. Nem számít másra, csak egy túlsúlyos, nyakkendős, tehetős vidéki úrra, és a megérkezésekor semmi nem is utal egyébre. Hogyan tévedhetett ekkorát? A férfi lehengerlően jóképű, elbűvölő és magabiztos. És öntelt, hedonista playboy is, aki nem ismer határokat. Ava kétségbeesetten küzd Ward vonzereje ellen, de nem bír azzal az elsöprő hatással, amelyet a férfi gyakorol rá. Minden ösztöne azt súgja, hogy meneküljön, és menekül is, de Jesse Ward nem szívesen engedi el. Akarja a lányt, és a fejébe veszi, hogy megszerzi. Ava tudja, hogy veszélyben a szíve, de hogyan menekülhetne, ha a férfi nem ereszti?...
Eőriné Zsoldos Ildikó véleménye:
Jesse Ward Majorsàga igazàn egy szàlloda? Mivel foglalkozik valòjàban? Kiderül vajon, hogy hàny èves? Ava, a belsőèpìtèsz beleszeret a titokzatos fèrfiba. Az őrült szerelem durvasàgba is àtcsap.Nagyon lassan olvastam, nem igazàn ragadott meg a törtènet. Nem olvasom el a trilògia többi rèszèt. Sokan a Szürke ötven àrnyalatàhoz hasonlìtjàk. Van, akinek nagyon tetszik, van akinek nem. Az utòbbi tàborba tartozom.
Majzik Ági véleménye:
Semmi elvárásom nem volt a könyvvel szemben még is azt kell, hogy mondjam borzalmas volt. Nagyon- nagyon sokszor éreztem azt, hogy szürke ötven árnyalat kicsit átdolgozva. Az első kötetben még tetszett, hogy az írónő nagy hangsúlyt fektet Ava munkájára, hogy nem csak egy kis csitri, aki él a nagyvilágba. Aztán ahogy ez jött úgy illant tova a második kötetben. A második kötet volt a mélypont. Nem tudom mi vitt tovább, hogy a harmadik részt is elolvassam, de ez a kötet mentette meg az egész történetet. Viszont sajnos a véleményemet nem változtatja meg, nem tetszett, de aki szeretné A szürke ötven árnyalata trilógiát más körítéssel és több erotikus jelenettel elolvasni annak hajrá!
Pocsai Zsanett véleménye:
Mint "Szürke" rajongó kezdtem bele az olvasásába, lehet, hogy ez volt a hiba. Sajnos képtelen voltam végigolvasni, idegesített Ava, meg az egész sztori. Meg az is, hogy nem tudtuk Jesse-ről, hány éves. Ez utóbbi részlet iránti kíváncsiságom sajnos nem volt elég ahhoz, hogy elolvassam, pláne nem az egész trilógiát.
Kovács Nóra véleménye:
Imádtam minden oldalát. Jesse tényleg hűha kategória. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Teljesen kikapcsolt, saját kis világot épít maga köré Jesse és Ava kibontakozó szerelme.
Egyáltalán nem hétköznapi, nem hétköznapi szereplőkkel és történettel.
Kikkel Henrietta véleménye:
Nagyon lassan vergődtem át a trilógiát. Maga a történet nagyon tetszett, de számomra nagyon elhúzott volt. Ava számomra egy kicsit idegesítő volt, de a végére szerencsére változott. A harmadik rész tetszett a legjobban, amikor végre mindenre fény derült Jesse múltjával kapcsolatban.
Boldizsár Nikolett véleménye:
Lehet, hogy inkább "Hűha" kategóriába kellene sorolni... de ilyet nem találtam. Mr. Ward számomra mindig tud újat mutatni... Függőként olvastam az első kötetet. Már a másodiknál tartok és nagyon nehezen bírom letenni, kíváncsian várom a végét! Tetszik, hogy az író szabadon fogalmaz, kertelés nélkül... a történet olykor kellemesen romantikus, máskor vad és esztelen, akár a főhősök.
Dénes Dorina véleménye:
Jesse Ward a képzeletem szerint maga a tökély, az irányításmániás, önfejű pasas. Két nap alatt elolvastam a könyvet, ami durván 700 oldal és ez idő alatt kénytelen voltam beszerezni a többi részét is, hiszen nem tudtam megállni hogy ne olvassam el a többit. Voltak benne igen sok meghökkentő dolgok: a "hotel" valódi státusza például.