ADATLAP
Egy karácsony New Yorkba
Egy tinédzserkori fellángolás, egy viharos éjszaka – ennek köszönheti az életét az immár majdnem tizennyolc éves Martin. A fiú apja nem más, mint az ismert amerikai énekes, aki összehívja egy nagyszabású születésnapi partira egykori és mostani szeretteit. Martin anyja, Lina azóta lezárta lelkében a régi kalandot, ám egy sokkoló felfedezés hatására – és persze a fia miatt – mégis elfogadja a meghívást.

Egy tizennyolc éves magyar srác, Martin, aki él-hal a zenéért, bár még senki sem tudja, igazán tehetséges-e, egy harminchat éves budapesti trendkutató, Lina, akinek egy csapásra összeomlik és újra felépül az egész világa, egy hetvenéves, önző világhírű rockzenész, aki szeretni tanul… és az ő szeleburdi, zenei vénával megáldott, hangos családja… Karácsonyozni, ünnepelni gyűlnek össze New Yorkban, és a találkozás mindannyiuk életét megváltoztatja....
Zsuzsanna Volford véleménye:
Kedves történet egy magánéletéről elhíresült rocksztárról, valamint annak egykori szerelmeiről és gyerekeiről, különösen kiemelve két zenész fiát, mindezt megfűszerezve némi szerelmi szállal.
Koller Alexa véleménye:
Nagyon tetszett ez a könyv amiben Lina és Martin elment Martin édesapjához New Yorkba egy karácsonyi partira amit a férfi rendezett.Lina felfedezi a szerelmet újra, Martin pedig megismeri az apját, aki segít neki beindítani a zenei karrierjét, mert a fiú is tehetséges zenész, pont úgy mint az apja. Egy nagyon izgalmas és fordulatos könyv, nagyon teszett csak ajánlani tudom mindenkinek! :)