ADATLAP
A vámpír csókja
Legyőzhetetlen vágy, túlvilági érzékiség; az első érintés halálos.
Félig ember, félig démoni lények ők, akik több ezer éve velünk élnek.
A múltban a Rend őrei biztosították a békét, de a múlt köddé vált, ez már a jövő…
Véres háború dúl. A vámpírok ellepték az utcákat, kedvükre lakmároznak, senki sincs biztonságban. A Rend közbelép, de harcosainak lelkében sötét titkok rejlenek.
Lesznek, akik győzedelmeskednek, és lesznek, akik elbuknak, de minden harcosnak tudnia kell: ha a szerelem megkísérti, csakis egy kiszámíthatatlan és kegyetlen nő képében teszi, és ez még a legkeményebb harcost is térdre kényszeríti.

Gabrielle egy bárban pillantja meg a sötét hajú, érzéki férfit. Beleborzong a nézésébe, azonnal megkívánja. Pár pillanat múlva azonban egy véres gyilkosság szemtanúja lesz, és túl későn eszmél rá, hogy démoni játszmába keveredett egy vámpírfejedelem oldalán…...
Lilla Dudás véleménye:
Végig a Vámpírakadémia című könyvhöz hasonlítottam. Kicsikét az író helyében még dolgoztam volna a könyvön, vannak benne hibák, de egynek elmegy. Olvastam ennél jobb vámpíros könyvet, de rosszabbat is!
Ferenczik Judit véleménye:
Eléggé hasonlít Wardhoz, csak nem olyan összetett és kidolgozott a világ, én még dolgoztam volna rajta. Összességében nem volt olyan rossz, bár a szereplők nekem nem jöttek át és a harcjelenetek sem voltak túl mozgalmasak. Kicsit több akciót elbírtam volna, meg ha a főszereplő nem lett volna ilyen picsogós, de a végére azért csak összejött.