ADATLAP
Asztal három főre
Riley Ramirez tudta, az egész élete megváltozik, amikor New Yorkba költözik. Arra azonban nem számított, hogy már a városban töltött első éjszakáján bekövetkezik. Első látásra őrjítő vonzalmat érez egy éjszakai klub tulajdonosa, Kincade Marshall iránt, ami a másik fél részéről is azonnali viszonzásra talál. Amikor rájön, hogy a férfi, aki ízig-vérig dom, teljes megadást vár el tőle, még akkor is, ha arról van szó, hogy behódoljon a legjobb barátjának, Trevor Weelingtonnak, készségesen, sőt buzgón veti bele magát a szexuális kalandozásba.

Cade és Trevor a barátságuk kezdete óta megosztottak mindent, beleértve a nőket is. Most viszont egyetlen Riley-val töltött éjszaka elegendő, és rájönnek, ő álmaik hölgye. Teljes érzéki fegyvertárukat bevetik, hogy meggyőzzék, többről van szó holmi alkalmi kalandnál.

Alighogy Cade és Trevor Riley-ra irányítja a figyelmét, valaki a tudtukon kívül támadást intéz a törékeny kapcsolat ellen, és mire rájönnek, már majdnem késő. Az illető célja Riley halála. A barátok, akik az igazi megtartásáért harcoltak, hirtelen kénytelenek a nő életéért küzdeni....
Szalai Szabina véleménye:
Az édes hármas mindig érdekes, különösen ebben a felállásban: egy nő, két pasi...
A könyvön azonban ez sem segített.
A szexuális aktusok túlzott részletességgel vannak leírva, s szinte egymást érik. A történet teljesen lagymatag, semmitmondó. A karakterek is kissé elnagyoltak. Az egész olyan, mint egy véget nem érő orgia.
Inkább hajlok a nem tetszett tábor felé.
Sinka Zsuzsi véleménye:
A szürke ötven árnyalata után sorozatgyártásba kezdtek azokat az írónők/ írók, akik a szex és a nagyon különleges kapcsolatok köré fonják a történeteiket. Igen egyedi a két férfi és egy nő felállás, de elégé életszerűtlennek tűnik. Nem gondolnám, hogy bármelyik lány ilyen könnyen fogadná ezt a felállást, mint Riley. A háttérsztori eléggé felejthető, főleg, hogy ez is A szürke ötven árnyalata koppintásának tűnik.
Kopinczu Nikolett véleménye:
A fülszöveget elolvasva felkeltette az érdeklődésemet. Nem sokra rá, megkaptam a könyvet barátnőmtől, de csak most jutottam el addig, hogy el is olvassam. Az első mondjuk 2-3 lapon még láttam is valami értelmet, de onnantól kezdve az egész könyv semmi más csak pornó. A csaj nagyon keményen nyomta hármasban és reméltem, hogy véget vet a szerelmi háromszögnek azzal, hogy választ Cade és Trevor között, de nem tette. A könyv végén házasságot köt…mindkét férfival.
Györfi Éva véleménye:
Vegyes érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban. Mindvégig azt vártam, hogy majd Riley választani fog a két pasi között, ehelyett boldogan éltek hármasban. A sztori jó, és elég szaftosra sikerültek az ágy és a különböző szexi jelenetek, de hiányzott a végén a nagy választás. Mindezek ellenére tetszett.
Boldizsár Nikolett véleménye:
Kíváncsi voltam egy "édes hármas"-sztorira... de azt hiszem kicsit sok volt. Főkén így, hogy a szex köré íródott... Nem igazán sikerült azonosulnom a főhőssel :P, de ennek ellenére örülök, hogy elolvastam. :)