ADATLAP
Pushing the Limits/ Feszülő húr
Senki sem tudja, mi történt aznap éjjel Echo Emersonnal, amikor a menő fiúval járó népszerű lányból pletykák tárgya, kirekesztett lett, karján hátborzongató sebhelyekkel. Még Echo sem tud visszaemlékezni a teljes igazságra.
Amikor aztán berobban az életébe Noah Hutchins, a szívdöglesztő, lányfaló, megközelíthetetlen fiú a fekete bőrdzsekijében, és meglepően megértő vele, Echo élete olyan fordulatot vesz, amilyenre sosem gondolt volna. Valószínűleg semmi közös nincs bennük.
Egymás iránti őrült vonzalmuk mégsem foszlik szét, és Echo felteszi magának a kérdést, hogy meddig FESZÍTHETIK A HÚRT, és mit kockáztat azért a fiúért, aki talán megtanítja őt ÚJRA SZERETNI....
Juhász Petra véleménye:
Ez volt az első könyvem az írónőtől, de nagyon tetszett a könyv. Volt benne minden: szerelem, bánat, veszteség, barátság, remény. Élveztem minden fejezetét olvasni és örültem, hogy a végén a két főszereplő annyi szenvedés után együtt indultak el egy boldogabb jövő felé. Szerettem Noah karakterét egy igazi rossz fiú, aki megmutatta a jobbik oldalát azoknak, akik közel álltak a szívéhez. Tetszett, ahogy az írónő szépen fokozatosan felépítette Echo és Noah kapcsolatát. Volt, hogy jókat nevettem rajtuk, de voltak igazán szomorú részek is.Összességében szerintem ez egy jó könyv, amit érdemes elolvasni én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az ilyen témájú könyveket.
Ivan Edina véleménye:
Csak azért választottam, mert kellett a könyvkihívás gimnáziumban játszódó kategóriájához. Eredendően a Hullám-ot olvastam volna, de az már régi kedvenc.
A feszülő húr igazi tiniregény. Mély problémákat feszeget, próbál közérthető lenni. Időnként sikerül is. Örökbefogadás, veszteség, képmutatás, tagadás. Van ebben minden. Jobban ki kellett volna dolgozni, alaposabban elmélyülni a karakterekben. És akkor nagyon jó lenne. Így csak olvasható.
Szupkay Ildiko véleménye:
Wow... elképesztő könyv. Teljességgel ambivalens érzéseket kelt az emberben, de ezt el kell olvasni.
Kedves és kemény, mosolyogtató és néha szomorú, könnyfakasztó, elgondolkodtató. Más ember feleennyi tragédiát nem él meg egész életében, mint ezek a 'gyerekek' 18 éves korukig.

A szerző egy interjúban nagyon jól jellemezte a könyvét:
"...tudtam, hogy olyan történetet akarok írni, ahol a szereplők elég erősek ahhoz, hogy maguk mögött hagyják múltjukat, és létrehozzanak egy saját jövőt."
"Két olyan karakterről akartam írni, akik képesek szembenézni a mindent elsöprő problémáikkal, és akik felveszik a harcot ezekkel a dolgokkal, hogy az utazásuk végén megtalálják a remény!"