ADATLAP
Pushing the Limits – Feszülő húr
Senki sem tudja, mi történt aznap éjjel Echo Emersonnal, amikor a menő fiúval járó népszerű lányból pletykák tárgya, kirekesztett lett, karján hátborzongató sebhelyekkel. Még Echo sem emlékszik a teljes igazságra.

Amikor aztán berobban az életébe Noah Hutchins, a szívdöglesztő, lányfaló, megközelíthetetlen fiú a fekete bőrdzsekijében, és meglepően megértő vele, Echo élete olyan fordulatot vesz, amilyenre sosem gondolt volna. Valószínűleg semmi közös nincs bennük. Mindketten olyan titkokat rejtegetnek, melyek lehetetlenné tehetik kettejük kapcsolatát.

Egymás iránti őrült vonzalmuk mégsem foszlik szét, és Echo felteszi magának a kérdést, hogy meddig FESZÍTHETIK A HÚRT, és mit kockáztatna azért a fiúért, aki talán megtanítja őt ÚJRA SZERETNI....
Rasztik Réka véleménye:
Üres a kezem, mert nincs benne a könyv. Üres a szívem, mert nincs több Noah, nincs több Echó és nincs több megható történet.
Eszméletlen gyönyörű könyv. Minden van benne: önfeláldozás, bátor tettek, megnyilvánulások, határtalan szerelem, bizalom és szívügy. Noah-t végtelenül tisztelem, amiért azt a döntést meg tudta hozni az öccseivel kapcsolatban. Echó bátor tette legyen mindenki számára példaértékű. Nekünk, embereknek valószínűleg nem csúnya sebhelyeket kell takargatnunk az erkölcstelen világban, hanem a bűneinket. Bár mindenki fele annyira lenne merész, mint ő!
Az írónőnek csodálatos érzéke van ahhoz, hogyan kell megírni egy vicces, egy gúnyos, egy szarkasztikus, egy szórakoztató, egy megható, egy könnyfakasztó, egy „éldbelemagad” szituációt, fejezetet, regényt.
5*
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Egy újabb szuper sorozat kezdődött ezzel a könyvvel, számomra letehetetlen. Az alaptéma kicsit más, mint a mostanában szokásos tucatkönyvek. Bár vannak elemek, amik hasonlóak, mégis jobban kidolgozott karakterek, ötletesebb sztori. Szerettem ezt a könyvet, és örülök, hogy a többiekről is olvashatunk még.
Fehér Judit véleménye:
Megmondom őszintén, hogy az első fejezet elolvasása után kissé kétkedve olvastam tovább a történetet.
A főhős lány, Echo neve első hallásra nagyon fura volt, az apja ellenszenves, a mostohaanyja pedig egyenesen irritáló & idegesítő. Mi lesz így a folytatás – kérdeztem magamtól.
Aztán megjelent a színen Noah & máris átalakult minden. Kezdtek beindulni az események olyannyira, hogy szinte le se tudtam tenni a könyvet. Fantasztikus történet, mely teli van érzelmekkel, érzésekkel, félelmekkel & gyakorlatilag az összes főhős komoly érzelmi háborúkat vív saját magával. Van egy-két kimondottan idegesítő karakter, Natalie & Grace, akiket kicsit sem éreztem Echo igaz barátnőinek, és ez később be is bizonyosodott..
A két főszereplő mindegyike komoly lelki sérülésekkel próbálja átvészelni a gimi gyötrelmeit.
Echo & Noah is fantasztikus érzelmi fejlődésen mennek át, amíg megtalálják a kiutat saját poklukból. Nehezen nyílnak meg az embereknek, egymásnak azonban mégiscsak sikerül egy idő után, nemcsak a kölcsönös vonzalom adja kapcsolatuk alapját. Persze a környezetük kicsit sem örül neki & nem teljesen támogatja ezt a kapcsolatot. Még Lila sem áll ki Echo mellett, amit nem igazán értek. A legjobb barátnőnek a lány boldogságát kellene szem előtt tartania, nem az egyéni véleményét a fiúról…
A befejezés számomra nem hagyott kivetnivalót maga után. Nem volt kiszámítható, maximum egy kicsit sejthető, és elégedett vagyok vele.
Bobor Rebeka véleménye:
2 és fél nap alatt sikerült kivégezni. Nagyon tetszett. Szeretem az olyan könyveket, ami két szereplő szemszögéből van megírva. Nagyon megszerettem Noah karakterét, de nem csak a 'rosszcsont mosolya' miatt...tetszett, hogy a 'hibái' ellenére is szereti Echo-t és nem fél még a végén történő pillanatnyi zavarától sem. A legjobban talán mégis azt szerettem benne a legjobban, ahogyan a testvéreit szereti. Figyelemre méltó. Igyekeztem spoilertelenül írni. :)
Érdemes elolvasni :) 10/10
Fülöp Zsanett véleménye:
El kell ismernem nehezen vettem rá magam. Azonban minden percet megért. Egy délután alatt olvastam végig. Nem lehet letenni.
Nagyon jól felépített a történet, a cselekmény és a szereplők is. Nagyon jól adja át az érzelmeket a történet, ahogy olvastam én is kicsit szerelmes lettem és sírni tudtam volna mikor a szereplők igazán szenvedtek, dühös mikor elárulták őket stb... Egy hatalmas érzelem bomba ez a könyv. Isteni.
Bálint Júlia véleménye:
Úgy látszik mostanában nagyon divatos lett a sérült lelkű fiatalok témájának feldolgozása, de igazából ez az első ilyen tematikájú könyvem, és első könyvem az irónőtől. Tetszett a főszereplők egymásra találása, és hogy nem fejeződött be a történet azzal, hogy szerelmesek lettek, hanem a kapcsolatuk további alakulását is nyomon követhettük.
Szatmáry Éva véleménye:
Fiatal szerző első műve, nem voltam biztos benne, hogy végül el fogom olvasni. De nem bántam meg, nagyon jó kis könyv, vártam a folytatását. Egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató alkotás.