ADATLAP
A szív zenéje
Abby Renard számára a terv egyszerű volt: csatlakozik bátyjai zenekarához a nyári turnéjuk utolsó állomásán, és eldönti, készen áll-e arra, hogy reflektorfénybe kerüljön a csapat negyedik tagjaként. Na persze, arra nem számított, hogy rossz turnébuszra száll a Rock Nation-ön, és ezzel véletlenül a Runaway Train nőfaló énekese, Jake Slater ágyában köt ki. Amikor Jake azt hiszi, a lány az egyik rajongója, Abby hamar a tudomására hozza, hogy ő egyáltalán nem önszántából pottyant mellé.

Jake Slater nem gondolta volna, hogy az ágyába huppant angyal majd úgy áll ellen csáberejének, hogy az ágyékába térdel. Persze Abby a maga kóristalány kinézetével nem is esete Jake-nek. Így aztán a fiú – miután fogadást kötött a lánnyal, mely szerint egy hétig sem bírja ki velük a turnébuszon – még jobban meglepődik, mikor Abby mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa neki az ellenkezőjét. Ahogy azonban Jake élete kezd a feje tetejére állni, meglepetésére Abbyben igazi társra talál. Sosem találkozott még olyan lánnyal, akivel így beszélgethet, viccelődhet, vagy ami még ennél is fontosabb, akivel együtt zenélhet.

Ahogy a hét a végéhez közeledik, sem Abby, sem Jake nem áll készen az elválásra…

Vajon lehet-e közös jövője egy bűbájos countryénekesnőnek és a rock’n roll fenegyerekének?...
Leitner Izabella véleménye:
Korábban olvastam már Katie Ashley-től más könyveket is és úgy éreztem ez egy kicsit azért elmaradt Az ajánlattól és A javaslattól. De lehet, hogy csak a fordítás miatt tűnt itt-ott gagyinak. Abby karakterét amúgy nagyon szerettem, na meg AJ-ét is, zseniális figura... :D Jake-et néha nem tudtam hova tenni. Azt hiszem ilyen zenére épített könyvet még nem nagyon olvastam, ez mondjuk nagyon tetszett benne. Szerintem kikapcsolódni teljesen jó könyv. De számomra egyszer olvasós...
Bankó Sarolta véleménye:
Elolvastam a korábbi véleményeket, és ugyanazok fogalmazódtak meg bennem is, hogy ez egy nagyon jó történet, de én is alig várom a folytatást. Úgyis az van, ezeknél a könyveknél hogy egymásra találnak, egymásba szeretnek, stb, de valahogy jó volt végigkövetni a szerelem és az őszinte szeretet kibontakozását.
Koller Alexa véleménye:
Eszméletlen jó könyv, alig várom, hogy elolvashassam a többi részét is. Abby és Jack szerelme nem éppen indul zökkenőmentesen, de ettől lesz izgalmas a könyv és a végére természetesen kialakul az igazi felhőtlen szerelem. De addig még hosszú utat kell megtenniük, elválniuk, megbocsátaniuk és szerelembe esniük. Nagyon tetszett, nagyon jó volt ajánlani tudom mindenkinek. :)
Osvald Alexandra véleménye:
2 főszereplő szemszögéből bemutatott történet. Abby a jó kislány,aki beleszeret a szoknyavadász rossz fiúba. Jó kis történet volt. Alig várom a banda többi tagjának a szerelmi történetét.
véleménye:
Az első könyvem az írónőtől. Megfogott, könnyű olvasmány, kevés humorral fűszerezve. 2 szálon futtatott történet, a két főszereplő szemszögéből mutatja be a történetet, kettejük vonzalmát, a szerelemre való rádöbbenést és Jake harcát a a múltjával. Kíváncsian várom, melyik mellékszereplő lesz a következő könyv főszereplője. :)