ADATLAP
Megváltó szeretet
Az 1850-es évek Kaliforniája az amerikai aranyvidék, ahol a férfiak eladják a lelküket egy zsák aranyért, a nők pedig testüket bocsátják áruba, hogy legyen egy hely, ahol álomra hajthatják a fejüket.
Michael Hosea, az egyszerű farmer megpillantja az utcán sétáló, angyali szépségű Angelt, aki a Hercegnő vezette nyilvánosházban dolgozik. A férfit megigézi a látvány: úgy érzi, az ő feladata megmenteni a kiszolgáltatott lány életét és lelkét. Szép lassan meglágyítja a nő keserű ellenállását, és Angel szíve akarata ellenére Michael felé fordul. Az ismeretlen érzések tengerében azonban felcsapnak a múlt kísértő hullámai, így a lány a menekülést választja.

A népszerű amerikai írónő legújabb regénye Hóseás próféta könyvének modern kori parafrázisa: történet a szeretetről, amely a legnagyobb viharok közepette sem enged el....
Sáfár Józsefné véleménye:
Letehetetlen. Egy kislány aki 8 évesen elveszíti az édesanyját és megindul a lejtőn lefelé. Sorsa megpecsételődik, férfiak kedvében kell járnia, nem lehet szabad. Borzalmas dolgokon megy keresztül és megtanulja, hogy ne szeressen mert csak bajba kerül miatta. Aztán egyszer felbukkan egy férfi aki csak szeretni akarja és nem kér cserébe semmit...
Veres Annamária véleménye:
Az édesapámtól kaptam ezt a könyvet másfél évvel ezelött, de félre raktam, aztán most került a kezembe, hát gondoltam jó lesz egynek a könyvkihívásból.Több kategóriába be lehetne rakni, én az " egy könyv aminek nő a szerzője" -ként jelőltem, aztán elkezdtem olvasni és nem tudtam abbahagyni annyira magával ragadó a története, ami a határtalan szeretetről és az örökös megbocsájtásról szól.Amikor befejeztem tudtam, hogy módosítani fogom a kategóriát "egy könyv ami megríkatott"-ra.Nagyon sokszor elégedtek a könnyeim.Csodálatos regény, mindenkinek csak ajánlani tudom!