ADATLAP
Akit villámcsapás ért
A kolumbiai orvosnő villámcsapás következtében a klinikai halál állapotába került.Több napon át tartó kómában megrendítő élményekben részesült.Látta felszínes, hitetlen, világias életét az örökkévalóság mérlegén.
Az Úrral való találkozása teljesen megváltoztatta.Fel gyógyulása is csoda volt, ahogy orvosai is tanúsítják, de lelkének megváltozása a legnagyobb csoda.Ma járja a világot, és mindenütt tanúságot tesz arról,amit látott és hallott.Szavai nyomán hallgatói felismerik hogy milyen fontos Isten parancsai szerint élni.
Plébánosa és püspöke tanúsítják, ahogy ami történt vele az valóság.Áldásukat adják rá hogy ez az evangélizációs munkáját végezze.
Ajánlom mindazoknak akik komolyan akarnak Isten parancsa szerint élni....
Melinda Csatlós véleménye:
Egy igaz történet. Amióta olvastam, a hatása alatt vagyok.....hihetetlen, de mégis igaz. Számot vetettem magammal. Ha ennek csak töredéke lenne igaz, akkor az emberek többsége szörnyű jövőre várhat odaát. Nincs megalkuvás, apelláta. A halál után számot kell vetnünk. Minden tettünkre, gondolatunkra fény derül. Gloria élete megváltozott, s csoda, ami vele történt a ,,baleset" után.
Veres Annamária véleménye:
Egy ismerősőmtől kaptam a könyvet a hétvégén, azt mondta hozott nekem valami olvasnivalót.Kíváncsivá tett, ezért mihamarabb elolvastam.Lebilincselő igaz történet, aki elolvassa azt biztos megváltoztatja valamennyire.