e_img_url']='http://graph.facebook.com/780093828736558/picture'; ?>
ADATLAP
Az élet virágos oldala

A szép jövő előtt álló virágkötőnek, Cara Kryziknek minden esélye megvan, hogy sikert arasson egy olyan nagyszabású esküvő virágcsodáival. Ez a megbízás biztosítja majd, hogy ezentúl őt kérjék fel a savannah-i előkelő társaság esküvőinek díszítésére. Közben azonban úgy érzi, hogy minden igyekezete ellenére, az élete összeomlik körülötte. Cara szigorú apja folyamatosan megkérdőjelezi lánya üzleti rátermettségét, valaki ellopja Cara kutyáját, az üzlet hűtője elromlik, és tönkremennek a legközelebbi esküvőre rendelt - kisebb vagyont érő - gyönyörű virágai.
Cara úgy gondolja, hogy minden problémája megoldódik, ha sikerre tudja vinni a fényűző Trapnell-Strayhorn-esküvőt. Csakhogy a hat hét múlva esedékes nász menyasszonya furcsán viselkedik (még egy menyasszonyhoz képest is). Amikor a frigy létrejötte is veszélybe kerül, Carának kell megmentenie a helyzetet, és végig kell gondolnia, hogy valójában miben is hisz. A szerelemben? A saját erejében? És egyáltalán érdemes-e megpróbálni menteni a reménytelen dolgokat?
Az élet virágos oldala végül mindenki számára több jelentést kap. Mary Kay Andrews sajátos szellemességgel és a részletekre kiterjedő éleslátásával megírt regénye nem maradhat ki az olvasmányai közül.
...
Pencz Bernadett véleménye:
Igaz, hogy a borítója és a címe is nagyon tetszett, de az ismertetője is.
Nagyon szerettem ezt a könyvet és azt kívántam, bárcsak látnám is a gyönyörű virágokat, nemcsak képzeletben.
Igazi kikapcsolós olvasmány, sok kedvességgel, mély ragaszkodásokkal, mély kapcsolatokkal.
Nagy Orsolya véleménye:
Klasszikus romantikus könyv: végy két főszereplőt ( egy nő + egy férfi ) helyezd őket kellemetlen szituációba, amiből robanásszerű szerelem következik. Ám a körülmények alakulása szétválasztja őket,de mint mindig a végére ásó, kapa nagyharang.... Ezt leszámítva érdekes történet, mozgalmas szálakkal. Nekem tetszett.