ADATLAP
Egy ropi naplója
New York Times bestseller Egy napon híres leszek, de egyelőre itt dekkolok a felső tagozatban egy csapat idióta társaságában. Gyereknek lenni tényleg gáz. Senki nem tudhatja ezt jobban Greg Heffleynél, hiszen a felső tagozatban rohad, ahol méreten aluli nebáncsvirágok teremnek az olyan izompacsirták között, akik már rég borotválkoznak....
Liv véleménye:
Bár ez nem éppen az én korosztályomnak íródott, de azért kíváncsi voltam és elolvastam. Tetszett, vicces volt és tetszettek az ábrázolások is.
Ami viszont nekem szúrta a szemem, az az hogy a Halloween-t lefordították mindenszentekre. Nem ugyanaz a kettő. Az igaz, hogy nálunk hivatalosan nincs ilyen ünnep, de (az utóbbi években főleg) nálunk is ismertté vált már és amúgy is mindenszentekkor nem öltözik be az ember.
Berényi Rózsa véleménye:
Jól szórakoztam!A főszereplő okos gyerek,csak az eszét főleg hülyeségre használja.Tipikusan az a gyerek,aki szerint mindenki hülyébb nála.Sok mindenbe belefog,de semmit nem csinál végig.Megunja.Csak a videojáték érdekli.Sajnos nagyon sok mai fiatalra hasonlít.Mindig,mindenért más a hibás.Viszont jó tulajdonsága,hogy tele van önbizalommal.A forma,a stílus telitalálat.
Véghné Tóth Hajnalka véleménye:
Kényszerűségből vettem kézbe, mert a lányom osztályában nagyon népszerű, és ő is szerette volna elolvasni. Hát nem igazán győzött meg. A képek viccesek tényleg benne, de az a stílus ahogy a szereplők beszélnek, meg amiket csinálnak, hát nem tudom... Nem igazán éreztem úgy, hogy feltétlenül ezt kéne egy 9-10 évesnek olvasnia. De ez az én véleményem.
Németi Gréta véleménye:
Gyereknek lenni tényleg gáz. Senki nem tudhatja ezt jobban Greg Heffleynél, hiszen a felső tagozatban rohad, ahol méreten aluli nebáncsvirágok teremnek az olyan izompacsirták között, akik már rég borotválkoznak.Sírok komolyan:D
Jeff Kinney tudja mi kell a mai tiniknek.:)
Shining Eyes véleménye:
Képesregény? Valóban az! Remek könyv annak a személynek (is) aki azt mondja nem szeret olvasni, mert biztos hogy egy atya-gatya felkiáltással fogja elkönyvelni, hogy olvasni jó.
Könnyed és vidám kis olvasmány, mikor gondolkodni nem akarunk csak mosolyogni, de azt jó sokat. Közben elidézve tulajdon gyermekkorunk, és azon időkben kötött barátságainkat.
Gébele Gabriella véleménye:
Lányom könyve, amin olyan jókat kacarászott, hogy elolvastam én is. Nemcsak gyerekeknek, de felnőtteknek is melegen ajánlott az elolvasása. Vicces, humoros, kedves történet családról, szeretetről, barátságról. Nekem a film is tetszett.
Rocsák Enikő véleménye:
Imádtam. Vicces,nagyon-nagyon humoros,kedves,elképesztő. Imádom a rajzokat, a történetet és atya-gatya:D Mindenkinek csak ajánlani tudom,egy könnyebb olvasmány mindig jól jön. Elsősorban gyerekeknek,jó ok az olvasásra,könnyebben megértik majd. Nevess te is Greggel!
Tóth-Kovács Nikolett véleménye:
Nagyon tetszett. A naplóból egy tanév történetét ismerhetjük meg, zseniálisan humoros stílusban és találó rajzokkal illusztrálva. Méltán népszerű kötet, sőt sorozat, és ha jól tudom, már készül belőle a film is. Ajánlom mindenkinek, aki mosolyogni szeretne.