ADATLAP
Gyönyörű sorscsapás - Beautiful Disaster
Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényben - azt hiszi elegendő távolság választja el a múltában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik legjobb barátjával Americával a főiskolára, az ú élet felé vezető útja gyorsan megváltozik.
Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van - és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartozó marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer.
Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat....
Zaják Julianna véleménye:
Élvezetes, fordulatos, jól megírt, szórakoztató történet. Ha belekezdesz, nem tudod, vagy nem akarod letenni, míg végég nem olvasod. Bár kiszámítható a történet, mégis végig drukkolsz Travisnek, és Abbynek. Annak ellenére, hogy az idősebb korosztályhoz tartozom, beleszerettem a Maddox családba. Jó volt velük tölteni a hálaadást! Már olvasom a következő részt, mert függővé váltam!
Kormányos esztikormanyos5@gmail.com véleménye:
Nem is kérdés, új kedvencet avattam. Travis Maddox… az egyik legjobb könyves álompasi, és hihetetlen, mennyire együtt tudtam érezni Abby-vel minden egyes fejezetben. Nem gondoltam volna, hogy ennyire megkedvelem majd a szereplőket. Alig várom, hogy a következő részt olvashassam.
Bakos Vivien véleménye:
Másodszori olvasásra is elkápráztatott, hogy mennyire le tud kötni az írónőnek adott könyve. Imádtam. Travis a kedvenc Maddox fiúm, édes, szexi és egyszerűen gyönyörű. Méltó a regény a címéhez, ugyanis tényleg gyönyörű sorscsapás Abby és Travis.
Kovács Brigitta Zsófia véleménye:
Nagyon tetszett. Olyan sok minden történik a könyveb, hogy nem lehet mellette unatkozni. Travis és Abby rendkívül szimpatikusak. Nagyon szerettem. A második részt is legalább annyira mint ezt, és remélem a harmadikat is ennyire fogom szeretni.
Bácsfalvi Soma véleménye:
Nem olvastam még hasonló könyvet úgyhogy kicsit nehezen kezdtem neki de megérte mert szerintem nagyon jó volt érdekes és nagyon birtam a szereplőket főleg Travist mert nagyon birtam, hogy mennyire menő és nagyon birtam azt is amikor veszekedtek nagyon jó volt. :)
Törköly Veronika véleménye:
Egyszerűen fantasztikus!
Hosszú ideje már, hogy egy "szimpla" szerelmi könyvet olvassak, manapság inkább valamiféle fantasztikummal rendelkező könyveket olvastam, de.... Travis és Abby története egyszerűen... hát leképesztő! Az a sok vívódás, civódás és miegymás.... Egy bajom volt ezzel a könyvvel: túl rövid! :D
Toldi Barbara véleménye:
Nagyon tetszett a könyv. Egy igazán tiniknek való mű. Egy nap alatt kiolvastam, hozzáragadt a kezemhez. Tetszett az alaptörténet, ahogyan Abby és Travis szerelmi története alakult.. hogy egy verekedésen találkoztak, utána később a menzán, majd a legjobb barátok lettek és később amikor elromlottak a kazánok a kollégiumban Abby és America odaköltöztek a srácokhoz. Majd mikor megjavították, akkor Travis mindent megtett azért, hogy Abby nála maradjon és Parker sem érdekelte. További is tudnék róla írni, de párszóval összefoglalva: ez egy remekmű!
Juhász Petra véleménye:
Nagyon jó kis könyv volt! Szeretem az ilyen fajta történeteket amiben egy rossz fiú és egy jó lány egymásba szeret, igaz ebben a sztoriban Abby nem az a kimondott jó lány a múltjából kiindulva. Ami nagyon megfogott benne, ahogy Travis szerette Abby-t, azzal az igaz szerelemmel. Az írónő nagyon izgalmasan és érdekesen írta le a történetüket. Volt egy két rész amit megkönnyeztem, mert nagyon szomorú volt. Szerintem azok a jó könyvek, amelyik valamilyen érzelmet tud kicsalni az emberből legyen az nevetés vagy sírás. Először nem akartam elolvasni mert nem vonzott, ahogy a barátaim mondták, de jól tettem hogy mégis a kezembe vettem.