ADATLAP
Toxic - Mérgezés
Mikor a Sumrun éjszakáján egy Hatos megmenti Kale életét, figyelmezteti, hogy ennek következményei lesznek. Egy csere. Valamit adniuk kell a fiú visszanyert életéért cserébe. De Dez nem is sejtette, hogy épp azt az egy dolgot veszíti majd el, amiért bármit megadna… És nem elég, hogy Dez elveszíti Kale érintése elleni immunitását, az a Hatos, aki segít megtanítani Kale-nek, hogyan tudja irányítani a képességét, az első pillanattól kezdve odavan a srácért. Jöhet még ennél is rosszabb? Igen, Jade meg tudja érinteni Kale-t. De most a csábító Dez legkisebb problémája....
Nagy Gabriella véleménye:
Most egy kicsit csalni fogok, mivel ezt a könyvet nem ebben a szent minutumban fejeztem be, hanem talán fél hónappal ezelőtt, de nem igazán volt időm frissíteni a profilom, így csak most tudom be írni.
Az első részt még tavaly nyáron olvastam és rögtön megszerettem az írónő stílusát, megkedveltem, sőt egyenesen megszerettem Dezt, pedig nálam tényleg ritka, hogy a főszereplőt szeressem. Bár ez érdekes módon nem így van, ha fiú a főszereplő. Azt hiszem nekem a főszereplő csajok túl üresek, vagy nyavalygósak az esetek többségében... Eltértem a tárgytól: szóval megszerettem Dezt, megutáltam Crosst és beleszerettem Kale-be. De most komolyan. hogy ne lehet imádni ezt a srácot? Kedves, imádni valóan naiv, szexi és jó harcos. Álompasi level 8.
A második rész pedig hozta az első színvonalát. Végig izgultam, találtam benne két karaktert is akit nem tudom hogy szeressek, vagy utáljak, na meg persze Cross mellé felkerült még két ember, a "hozzátok a puskámat... vadászni megyek" listámra. Nem árulom el kik, mert a spoiler lenne, de meg kell mondjam az egyiken eléggé meglepődtem volna, ha nem olvasok előtte utána.